Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene samo zanima ko je njima dao pravo da predstavljaju se baš oni dogovaraju oko jednog grada ? Mene je sramota da SDA nešto govori u moje ime
SDA ne govori ništa u naše ime. Govorit će u moje ime kad se budu zalagali za jednakost svih stanovnika BiH, ukidanje nepotrebnih nivoa vlasti (entitetski i kantonalni), jedan čovjek=jedan glas u svakom gradu i opštini i na državnom nivou !
sda i hdz braca po pljakama drzave...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Znaci zakljucak gdje god ima bar jedan bosnjak niko drugi ne moze biti gradonacelnik i ako bude i teoretska mogucnost to je izdaja. Lijepo kao u kuranu gdje god muslimana ima druga vjera ne moze da vlada.. Bas lijepo da vide ostali sta im se sprema..
ko ce platiti ove sve lopve/gradske vijecnike?????
mali razbijo prozor, jako je nemiran
A zasto ne naprave dvije opstine?! Zapadni i Istocni Mostar i to je to..
"a uz to bi bio i potpisnik odluka čija je finansijska vrijednost veća od dva miliona KM" hmmmm, znaci oko upravljanja sredstava je problem??? jedan do 2, drugi preko 2, i laganini, nastaviti sto rade i u ostatku BiH.... Nadam se stvarno da ce ovaj Novembar donijeti promjene....
Je li itko upitao napaćeni narod što on želi? Imamo li mi neku mogućnost referenduma kao u drugim zemljama, tko se malo bolje razumije u pravo?
Jedu go**a istom kasikom
U to će novi val korone i ništa od izbora
Pa da .. Jest ih natego Bakir .. nemoze on potpisat vise od 2 miliona zato ce uzet 17 puta po 1900 000
Mostar je upropasten grad. Da nema mosta, ne bi niko znao da postoji.. ulice lose, nije obnovljeno ni blizu kao u Sarajevu, smece po ulicama...
Dok god ove stranke vladaju Mostarom nema tu srece.
Nista novo, tako su i Bugatia otjerali....jer nije davao podrsku onome sto se kosi sa jednim istinskim vjernikom.
pardon Bugarija*
12. godina da nema demokratije u Mostaru ,sramota.Ako ne ide napravite Distrikt ,a ne nekakva jednoumlja od kojih se svi ko fol peru.
Zbornikom!? Haha. Ovaj Dodik je car. Za deset godina mi bosnjaci cemo shvatit da njega Nije bilo mi bi bili Palestina. Gussio je najveceg neprijatelja Bosnjaka Bakira svaki dan u svakom pogledu.
Sad će čestitanja iz EU na postignutom dogovoru kao da su se za jedan dan dogovorili , a ne za 12 godina.
Raja mostarska ne glass ni za zelenbace iz sda ni za kretene iz hdza, ti sto glasaju za ove gore su seljaci iz zapadne hercegovine i vehabije i seljoberi sa brda oko mostara i hercegovine...
@VolimMostar izgleda da su oni vecina, tako da tvoje misljenje nije uopce bitno.