Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka se uključe u akciju "smanjenje cijena hljeba" mislim da bi bilo pametnije i djelotvornije ;)
Sto ti je rec marketing :)
Jako pohvalno za Klas i direktora...
za pohvalu
Sada ce penzioneri imati hljeba za golubove. Kaze, pita penzioner drugoga 'jesi li ponio hljeba za golubove?' Ovaj kaze 'nisam, danas cemo ih jesti bez hljeba'. :))
S obzirom kakvu "vlast" imamo trebalo bi zamoliti I apoteke da organizuju slicnu akciju "Apaurin za kasinje"..."Antibiotik za kasnije"....
Da vidim jesam li shvatio. Hljeb plaćaju kupci, te pare uzima "Klas" (a i druge pekare) i onda kažu kako pomažu siromašnim građanima?! Ja ne kontam. Samo da napomenem. Vidimo da je cijena brašna i ulja pala, a cijena hljeba se drži. Ne brinite se vi za "Klas". I sa cijenom od 0.50KM, za koliko prodaje hljeb najugroženijim građanima, "Klas" (a i sve pekare) su na dobitku.
ja ne kontam zbog cega prozivas klas??? jedan gigant se ukljucio u akciju i to je samo za pohvalu. a ova varijanta gdje prodaju hljeb za 0,5km je tacna...svaki dan iza 17:00 prodaju sve zalihe koje im ostanu od toga dana.
Hljeb sada a kifla za kasnije!
Vjerovatno će dijeliti buđav hljeb.
bravo!
Trebalo bi i neki namaz ostaviti, ne može se samog hljeba jesti;)
Zašto? Misliš da bi to svako uzimao?
Ovi će da dijele buđav hljeb.
Rade li kućnu dostavu?