Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ti si mi obrazovan i naoćit kao i ovaj penzioner na slici koji zauzima radno mjesto nekom omladincu. Dok je ovih starohana što lijeće komplekse iz mladosti nema napretka ni za jedan narod. Još malo pa će se morati vezati za binu da ne ispadne.
pa ovaj je na listi ratnih zlocinaca!!!! njemu je mjesto u hagu!
Gospodine Kuzmanovicu,Kome se izvinjavate? Pa izvinjenje je za obrazovane i kulturne ljude a ne za ove bosanske KRELCE ! Ignorisite ih ,vrlo jednostavno OD SAD PA NA DALJE I UBUDUCE !
Nisam znao da si naucio klanjati.......ma naucili su vas Turci da klanjate samo se sad pravite malo ludi......:)))))))
Traziti da se Jasenovac \"prekopa\" i da se dokaze da je tamo nastradalo samo 50 genocida, a sve drugo je laz!!!!!!!
Tesko vama srpcici i vasim pokoljenjima! Nosit ce te svi epitet GENOCIDNI! Znam da vam nije lako i da gledate na svaki moguci nacin (lazima) da se \"isperete\", ali ni hlor vas ne moze oprati!!! Sav svijet, dobro zna kakva ste sto.ka...
JESIL BIO CIST???? JESIL SE OPRAO U LAVOR????? KAD SU SRBE BILI CISTI?????? PRLJAVI LJUDE NEMA NA SVIJETU......
Srbi su po ko zna koji put dokazali cijelom svijetu da su GENOCIDAN narod, a znaju da dok god ne priznaju GENOCID nema mira na ovim prostorima!
Srbi su genocidan narod i s ovim rekacijama iz vlade genocidne tvorevine samo to potvrdjuju, kao sto potvrdjuju i njihovi glasaci i oni koji ih podrzavaju. Kolektivna psihoterapija, a do tada kus genocidni bolesnici.
Na nasu nesrecu GENOCIDA NIJE BILO. Da bi se moglo tretirati kao genicid vi ste trebali netati sa ovih prostora sve do poslednjeg, ali nazalost jos uvjek ste tu da se samo bunite i podmecete kao i uvjek kroz istoriju.
Žrtve Srebrenice su žrtve GENOCIDA a ostale žrtve su žrtve zločina. Ne treba mješati i izjednačavti GENOCID sa bilo čim! Ne kuži to vlah!
Pali traktore! Brrmm, brrrm! :D
HAJD BAR JE PRIZNO DA KLANJA. JEL 5 PUTA DNEVNO? NEMOJ DZUMU PROPUSTITI:)
Vidis ga na slici da na mrtvaca lici ,kao onaj Titin Komunjara sto su nas trali godinama.....
jeli ovaj na slici od buducih kojima ce bit sudjeno u hagu, koliko sam shvatio kuzmanovic je jedan od ratnih zlocinaca, zna li neko vise o tome?