Komentari (356)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahhaha koji retardi. NIje vas tako nazvao nego rekao da ste losi za drustvo kao i te dvije kategorije, sto i jeste, ako ne i gore, jer navodite maloljetnu djecu na to. Mrs
ja39 Dos'o vakat da se i Novalic podrzi :))
@shahzudin slazem se apsolutno, ali ne znaci da nije lose :))
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Covic i Bevanda na aparatima...
islamska deklaracija i kalifat na izdisaju
@almazagaedisej naravno, balincad u anadoliju...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cuj ovo, legalna djelatnost! Pa i prostitucija je legalna djelatnost na zapadu. Sama cinjenica da smo po broju kladionica medju prvima u Evropi govori koliko smo zaglibili. Da li iko brine o ljudima koji su vvisni o kockanju? To je zvanicna bolest koja se da lijeciti. Koliko razvoda i samoubistava je posljedica kockanja. Koliko zivota ste unistili? Da razlika je izmedju prostitucije i droge. Prostitutka unistava svoj zivot a vi unistavate tudje zivote. Vi ste naravno gori.
vala Fako i nije ništa pogriješio u vezi ove izjave, svaka mu je zlatna.
nije bog stvorio kladionice jer je morao prvo stvoriti real barcelonu juventus mancester znaci ljude. apsolutno se slazem sa tobom. a postavio bih ti isto pitanje da jedes hljeb od te iste kladionice. tesko je biti objektivan i realan.
Sama cinjenica da smo po broju kladionica medju prvima u Evropi govori koliko smo zaglibili. Da li iko brine o ljudima koji su ovisni o kockanju? To je zvanicna bolest koja se da lijeciti. Koliko razvoda i samoubistava je posljedica kockanja. Koliko zivota su unistili? Da, razlika je izmedju prostitucije i droge. Prostitutka unistava svoj zivot a kladionice unistavaju tudje zivote. oni su naravno gori.
Fadile, oprosti im.
Jel, to izvinjenje, treba da bude u pismenoj i ili može u usmenoj formi? Takođe, ako je u pisanoj formi, može li vam vaš kurir Čavara donijeti u Široki? E, tovari i marvo nedosoljena! Mislite li da ćete proči tek onako. Sa jedne strane Mile i njegovi hajduci, sa druge Dragan i njegovi hajduci, a Bosanci, Bošnjaci, će se predati? Baš ste tovari!
Lakše se skinuti sa droge nego kocke
pošampi se i na fadilJa i na kladionice.....
Zatvoriti gowna skroz.Ima na inernetu preko Visa kartice kome se kocka.Da bi dobio Visu moraš imat ličnu a da bi dobio ličnu moraš bit punoljetan a i ponuda je kvalitetnija.
Ih, narod je onda dobro proš'o. Za narod je samo rekao da je rastrošan, a evo ovi su i narkomani i kurve. Ipak je Dilfa na strani naroda, samo mi toga nismo svjesni.
To je jedino istinito što je Fadil u životu reko.
Izbaci sisu na šalteru dok kuca listić maloljetnom djetetu, nego šta ste nego kurve.
Vidi ih što unlajkaju :D, nema ujutro gužve, nije još veliki odmor :D.
Ko o cemu kurva o postenju. No fadile je li ovo zelis njih da zabranis il otvoris nam put za legalizaciju prostitucije i opiata. Nisi nam jasan. Ja zalim ive kockare sto bacaju pare radi dosade. Nema tu nikakvog uzitka samo potreba da se nesto potrosi. Entuzijazam
Jel istina da su Muhamedovi dželešanovi ashabi - učenici kockali u kamile?
HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA pa ovo moze samo u Bosni majke mi, pa sta se ovo desava ba vise, kakvi moroni zive ovdje sta je ovo!
halo narode ne pametuj barem vas 85% se kladi a ovde nesto pametujete protiv kladionic.u ostalom ko to koga prisiljava da se kladi to he slobodan izbor pojedinca a vi sto hocete brdo para za marku dvije i na guzove ko vam je kriv kad ste ljencuge i glupsoni.