Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1.50 na kladioničare
Opet "sveznajuci" iranski spijun Kasumovic laze po Dodikovom principu pokusavajuci raditi sa tudjim parama. Kako i radi citav zivot. Pa mogao je obecati da ce uzeti i prihode od kuvajtske nafte. Efekat bi bio isti. Njegove lazi su svi prozreli. Evo i za Celik je slagao da ce pomoci. Fuj
Naš klix je prespavao ovu vijest: http://www.index.hr/black/clanak/foto-ekskluzivno-doznajemo-sto-je-morgan-freeman-radio-u-sarajevu/972647.aspx
Da ima imalo pameti i poštenja u ovoj državi, trebalo bi duplo povećati porez kladionicama i novac usmjeriti direktno za zdravstvo. S obzirom da HDZ ne dozvoljava da se to uradi na nivou FBIH, to bi trebale uraditi sve opštine kojima je iole stalo do ovog napaćenog naroda bilo za zdravstvo ili za neke druge društvene potrebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nemozes kriminalcima naplacivati kad je SDA kriminalan, jedna te ista strana, to su im donatori.
"Porezna ispostava Ilidža Premier kladionici treba vratiti skoro 44.000 KM " Pa ljudi ako ovo nije za baklji, ja ne znam sta je!
A sta si ti Kasumovicu mislio, krojit zakone za svoju kasabu? Hau jes nou. Malo se zaigrao serifa i sad kmeee. A najzabavnija je pljuvacina po SDA, kao da do jucer nisi bio tamo. lol
Treba ove kantone rasturit i vratiti nadleznosti opstinama, tek ce onda primjeri Zenice biti ponovljeni na znatno sirem podrucju drzave. Kantonalni birokratski apparat je nezasitna zvjer u stomaku azdahe zvane FBiH i kamen spoticanja u toj istoj Federaciji
Treba se motike prihvatiti. Nema pomoci od kukanja. Danas kad pocistis smece ispred svojih vrata, racuna se ko dobro dijelo.
Svi gradovi u Federaciji trebaju uvesti komunalnu taksu u oznosu 250.000 KM , godišnje, naravno svim kladionicama
@ValterSarajevo A onda ukinuti internet, iskljuciti struju, pustiti Braden, skratiti pantalone i birati izmedju SDA (Turske) i Kasumovica (Iran).
najvece zlo nakon rata sto je zadesilo bih .nismo toga ni svjesni.nazalost jedan sam od mnogih pacijenata kladare
SAMO IH TREBA OPAUDRICITI DOBRO. NE MOZE I NE SMIJE USTAVNI SUD ILI BILO KOJI DRUGI SUD SPRIJECITI DA NEKA OPCINA, GRAD ILI KANTON UVEDU KOMUNALNE TAKSE NA ONO STO ONI HOCE I ZELE. TO JE NJIHOVO PRAVO I NEMA SUD NISTA SA TIM, NIJEDAN, A POGOTOVO NE USTAVNI.
TREBA SKUPITI TIM ADVOKATA I PRONACI NACIN DA IH SE DODATNO OPOREZUJE, AKO MOZE NAFTA, AKO MOGU CIGARE, E MOZE I KOCKA. TOLIKO IH OPOREZOVATI NA OVAJ ILI ONAJ NACIN DA IM SE NE ISPLATI U OPCE DRZATI TO. PA CE ONI BLOKIRATI ZAKON NA NIVOU FBIH I BIH PREKO HDZ KLADIONICKE MAFIJE!
ZA SVAKI NOVI SUDSKI PROCES KOJI KLADIONICARI POKRENU PRED BILO KOJIM SUDOM, PODICI IM TAKSE/POREZE ILI BILO STA POGODNO, ZA 20%.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)