Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
preticati s kamionom na punoj liniji a ispred krivina...je djelo terorizma...
@kurtovizija2 Jos uvijek si pod dojmom "napada" iz Berlina... Mojne pretjerivat'...
@WholzYoj. sta pretjerujem....sta da je iz suprotnog smijera naisao autobus pun djece koja idu na ekskurziju...ili bracni par sa djecom itd...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Oduzeti vozacku i dobro ga pomilovati po dzepu. Hajd sto rizikuje svoj zivot, al sto ugrozava tudje zivote, divljak.
Ne rizikuje on svoj život, ne u tolikoj mjeri...jedino da mu iz suprotnog pravca naleti kamion i ista budala u njemu.
..nije ti dobar rođo, išamaraj ga..ne radi njega, radi drugih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čovjek je na izlazu iz krivine, gdje je već imao pregleda, krenuo preticati ovog puža, što je trebao čekati da prođe pola pravca pa da onda pretiče pred novom krivinom, ko što babe rade.
Mislim da većem dijelu stanovništva u vilajetu treba temeljiti psihijatrijski pregled.
prošo se jedan moj poznanik đulaga alkohola. malo, malo, napravi neko sranje u vožnji. naplaćo se kazni i naudaro naroda. i sjedimo mi u kafiću i naruči on sebi kolu, a mi zinuli. pita ga jedan kolega, što bolan to. ma veli, radi vožnje, popijem i napravim sranje. a veli ti njemu kolega: đulaga, džaba se je tebi prolazit, eto đulage "ota"..
Većina komemntatora na klixu su pokazali nekoliko stvari: 1. maloljetnici su bez vozačke 2. ako imaju vozačku i auto, isti im služi samo do prve kafane ili tržnog centra 3. ne čitaju članak koji komentarišu niti pogledaju priloženi video 4. ako pored gore navedenog i dalje smatraju da je kamiondžija nešto loše napravio, onda su debili. Jasno se vidi znak dopuštenog preticanja i isprekidana linija, mada je malo ranije krenuo u preticanje dok je linija puna, ali preglednost dobra
jbt. ovaj je lud, podhitno mu treba trajno oduzeti vozacku.
ja ovde vidin sve sami saobracajni doktori ,bitno je kontrirat :)
Ja debila kemala mi
Ne rizikuje on ništa sebi, to je ubica na cesti - kurvin sin. kako reče Džoni Štulić.
Jao jest rizično do jaja! Svaka čast vozaču kamiona, sve po propisu.
@Rastafaria aj ti to objasni hejterima
tako je to kad žensko na suvozačevom sjedištu ima bolji pregled situacije nego kamiondžija 50 metara ispred nje...
Seljacina neka
Krenuo frajer malo ranije da pretice, vidite li da prolazi pored znaka kojim se dopusta preticanje...Svi ste tu kad treba osudjivati nekoga a svi preticete na punoj i prolazite kroz crveno p*cka li vam materina...
Dobro. I?
Naravno da djeluje nepregledno,kad moron koji snima sjedi na suvozacevom mjestu.Zato to i jest suvozacevo mjesto jer je pregled sa tog mjesta los.Logicno.
suvozacevo mjesto a ispred volan. Kralju nije snimljeno u engleskoj
@djesterajaevobelaja Retardus,dal si realan.Koja krivina,koja puna linija.Ti koji vjerovatno nikad nisi prosao ovom dionicom tvrdis da poznas put bolje od kamiondzije koji ga tu pegla 10 zadnjih godina i 10 zadnjih godina ovako pretice.Zapoceo je preticanje u pravom trenutku,i zavrsio ga u pravom trenutku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koji je degen ovo objavio.. Ajd da vas pitam koliko tona je kamion i pogotov kad je pun idioti. Da ste pro.vozac skontali bi i da ste vozili bilo koje teretno vozilo velika preglednost.. posle znaka je pravac a poceo je prije znaka na 20 setak metara preticati da bude siguran da na vreme pretekne drugo teretno vozilo. Debilski klik i ovaj sto snima sa mobitela je veca pretnja nego preticanje !
Tako je. A pogleaj koliko debila lajkuje ove što bi vješali kamionđiju bez da su na par sekundi ukljućili mozak i sagledali situaciju.
PUNA LINIJA!!!!!!!!!!!!!