{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kladanj: Građani dali podršku kandidatima Stranke za BiH

23.9.2012. u 16:39
0
2
Kladanj: Građani dali podršku kandidatima Stranke za BiH
0
Kladanj: Građani dali podršku kandidatima Stranke za BiH
U protekla dva dana kandidat za načelnika općine Kladanj Fuad Imamović i nosilac liste za općinsko vijeće Nedžad Kupusović su pred velikim brojem građana naselja Pauč,Tuholj,Stupari i Prijanovići predstavili kandidate i izbornu platformu Stranke za BiH za naredne lokalne izbore.
Građani pomenutih naseljenih mjesta su potvrdili podršku kandidatima Stranke za Bosnu i Hercegovinu odajući priznanje dosadašnjem radu načelnika Imamovića i njegovih vijećnika, saopćeno je iz Stranke za BiH.

Imamović je u svom obraćanju istakao da općina Kladanj ide pravim putem sa ovom ekipom i sa njime na čelu i da je stvorena sigurnost građanima u svim sferama života, te se nada da podrška njemu i njegovom timu neće izostati. Posebno se osvrnuo na aktuelno stanje u općini Kladanj bacajući akcenat na njenu stabilnost u pogledu budžeta, pojašnjavajući građanima u kakvom je stanju ista bila prije osam godina a u kakvom je sada.

Nosilac liste Nedžad Kupusović je predstavio listu i njen značaj u budućem radu zakonodavne vlasti na općini te potcrtao nužnost izbora poštenih,vrijednih,sposobnih kadrova kakve nudi ova stranka.Takođe je podvukao značaj izbora kandidata iz redova SBiH u vijeće jer u tom slučaju građani garantovano dobijaju funkcionalnu zakonodavnu vlast. Takođe je pozvao građane da izađu na izbore glasaju po svojoj savjesti a ona ih sigurno neće peći ukoliko svoj glas daju Stranci za BiH, navodi se u saopćenju stranke.

Skupovima su se takođe obratili kandidati Izudin Selimbašić, Zijad Halilović, Isajbeg Avdić te Izo Mešanović obećavajući predan rad ukoliko građani podrže stranku i njene candidate,kako za načelnika tako za vijećnike.

Prisutni su pozvani od strane načelnika i njegovih kandidata za OV Kladnja da izađu na izbore i daju svoj glas najboljim a rezultati koje je dosad imala ova stranka više govore od svih riječi koje mogu drugi protukandidati ispričati.

Na skupovima su i mnogi građani istupili i dali punu podršku općinskom načelniku Imamoviću i kandidatima Stranke za BiH te im poželjeli pobjedu na predstojećim izborima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: