BiH
8

Kandidati Stranke za BiH se predstavili biračima u Kladnju

Klix.ba
Kandidat za načelnika općine Kladanj Fuad Imamović i nosilac liste za općinsko vijeće Nedžad Kupusović su pred velikim brojem građana naselja Čitluka i Crijevčići predstavili kandidate i izbornu platformu Stranke za BiH za naredne lokalne izbore.

"Građani Čitluka i Crijevčića su potvrdili podršku aktuelnom i kandidatu za budućeg načelnika Imamovića za čiji rad su imali samo riječi hvale", saopćeno je iz stranke. Načelnik Imamović je u svom obraćanju istakao da općina Kladanj ide pravim putem sa ovom ekipom i sa njime na čelu i da je stvorena sigurnost građanima u svim sferama života, te se nada da podrška njemu i njegovom timu neće izostati.

Nosilac liste Nedžad Kupusović je predstavio listu i njen značaj u budućem radu zakonodavne vlasti na općini te potcrtao nužnost izbora poštenih, vrijednih, sposobnih kadrova kakve nudi ova stranka. Skupu su se također obratili kandidati Izudin Selimbašić te Osmo Hrnjić obećavajući predan rad ukoliko građani podrže stranku i njene kandidate.

Prisutni su pozvani od strane načelnika i njegovih kandidata za OV Kladnja da izađu na izbore i daju svoj glas najboljim a rezultati koje je dosad imala ova stranka više govore od svih riječi koje mogu drugi protukandidati ispričati. Na skupovima su i mnogi građani istupili i dali podršku općinskom načelniku Imamoviću i kandidatima Stranke za BiH.