Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i svi u ovoj državi, sve regularno po SDA propisima i kada pokrade ili zbog nesposobnosti uništi vodovod, samo da otkaz i bez krivičnog gonjenja Bakir nagradi sa sličnom novom funkcijom.
"sve po zakonu" znamo tu priču vec! Ali zbog te price imate agresivne i gladne ljude na ulici.. Po vas će doći.. 👀💣💥
Kakvu vodu vi hocete vidi joj poze, mis cuva rukom fol radi nesto
Ova će se kao i ostali SDA kadar propisno nakrasti za stranku.Vidim da već iduće godine gradibapartmane po Bjelašnici. "Imace viziju".
na tu funkciju se ne laktaju kao na mjesta bhtelecoma ili sličnih firmi koje još treba da opljačkaju...
pisete o ovoj spodobi ko da je izabrana za direktora NASE, joj jesmo postali bijeda majko mila...
Pored vide jos veci problem je kanalizacija . Moja ulica nije rijesena kanalizacuono . Citav kompleks zgrada u rjecicu Tilavu je odvedena kanalizacija.
ja koliko sam upucen uopste ne postoji plan kanalizacioni grada, nego se na random fol mijenjaju ponekad neke cijevi za koje se dobiju pare da se kupe nove a dovlace ih sa nekog smetljista u holandiji. Cudi me da se nismo otrovali svi, u momentima kad ima vode..
Doduse, mora se priznati da redukcije vode vise ne postoje u , koliko mi je poznato , vecem dijelu Sarajeva.. prije je bilo svaku ama bas svaku noc
@Lostframe Koliko se mogu sjetiti, vec par mjeseci ja nisam uopste imao redukcije, izuzev prekida povremenih kada su nesto radili. Da li je to zbog izbora i slicno, nisam siguran
@Moonwalker007 pa potpisan ugovor sa RS, iz Lukavice dolazi voda tako da nema više redukcija.
Ne znam sta je ovdje sporno??? Fikro je htiJo da Ona bude i tako mora biti! pa Firko je to, sta vam je?
Tu je samo borba za tal: Novogradska ekipa Ćesir/Efendić, ekipa D: Kolaković i ''druga'' ali ne manje bitna ekipa SDA kojaa je anti NG H. Ćesir i S. Efendić.
Nema vode pizda vam materina a navodno ni sutra nece biti gamad nesposobna
E jest se oprala...nista konkretno nije rekla, ni za baketovog zeta ni za ćesira, nego sve je po zakonu...aha...nespojivost funkcija direktora i u SDA, vidjecemo kad prodaju izbori... objavili da su zavrsili radove na bacevu, a nakon dva dana objavili tender za te iste radove...mafija mafija mafija!
Zašto ne reči H. Ćesir je još u ratu 1993 g. udario temelje ''Bosnaplastu'' samo do kraja nije transparentno ko su sve dioničari. Čovjek bio predsjednik SDA Dobrinja u ratu, glumio ''logističara'' dobrinjske brigade što je bila naredba od strane Alije I. njegovom miljeniku ''Muti-veliji .
Antipaticna je.Vode nema od jutros i niko nista ne govori.
Damir po deponiji skace, dok on nesto skonta Muzur direktorica.Sretno Azraa, a ti Masicu bavi se NVO
jutros nestalo vode i nigdje informacije kad ce doci