Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moRel se masturbirati
Papa je neodlučan po tom pitanju :)
@bcde pojačanim intenzitetom ne
PRIKAŽI ODGOVORE (35)
Probajte da ne dišete...da papa ima više zraka...
A naslova u pm...
E hajd sad ovako , pojavite se u sto manjem broju , idite na neka brda , podpalite rostilj , nek se taj papone sjebe u zivot , i nek vidi da se ne mjenjamo .. Allah je jedan !
Smijemo li otići u halu za vrijeme posjete pape i pustiti vodu nekim slučajem, pretjeraste ga vala dibidus
Hebo vam papa mater
molimAllaha da uputi tog starca na pravi put! Amin
Ovo je kao iz filma Varljivo Leto kad mali sin pita zašto sad peru zube , a Mira Banjac kaže da im dolaze gosti , a mali "A šta ćemo da im radimo" , a dok Bata Stojković samo veli "Ćuti i trljaj".
e jesu vise dosadni sa ovim starcem papom maltretiraju narod nesmijes ovo nesmijes ono ma papa odjebaus
Ne smijete disati na dan dolaska Pape 😄😄😄😃😃
Slušajte ga pažljivo Bošnjaci, možda nešto naučite i vratite se vjeri pradjedova ;)
Ponavljam, Slušajte ga pažljivo Bošnjaci, možda nešto naučite i vratite se vjeri pradjedova ;)
volio bih da malo pojasnis ovo da je islam od pocetka svijeta, a ne od prije 1300 i nesto godina ... kako se meni cini u vjerskim pitanjima Allah je pravi tinejdzer u odnosu na Jahvu :-)
Pa to ne bi trebalo da vazi samo taj dan...
Zasto u centru nema kontenjera ili prigodno odlagaliste smeca za one koje zive u istom? Stanari zgrada odlazu smece poslije devet na mjesta uz cestu ili pod drvo. Ruglo i nista vise.
Taj dan treba da bude čisto a naredni svih 364 prljavo, pa kad je dernek nek i hala gori.
ovo kukanje vec postaje zamorno, zar je toliko tesko jedan dan malo istrpiti da bi u svijet otisla sto ljepsa slika sarajeva, a pogotovo sto ce taj dan samo iz hrvatske doci preko 25.000 turista, a bit ce i drugih ... kontejneri se uklanjaju radi sigurnosnih razloga, pa nija valjda da to treba objasnjavati zasto (nemojte me vuci za jezik, jedan je tek prije koju godinu izasao iz zatvora) jer se ipak radi o jednoj od najsticenijih osoba. evo i prijedlog za sve one kojima ce ovo oko pape biti tlaka: ovo vam je jedinstvena prilika za izlet u medjugorje, papa tamo sigurno nece ici :-)
Tek se na ovome vidi da smo itekako sposobni, onda kad trebamo biti. Zabrane proslaska vozila, zabrane izlaska na prozore/balkone, zabrane usluzivanja alkohola, pojacane policijske snage, angazovani snajperisti, granicna policija radi duplu smjenu (provjereno). Obezbjeđenje papine stolice bataljonom specijalaca/policajaca. Sklanjanje vozila sa ulica kuda ce Papa Franjo prolaziti, masovno čišcenje ulica, Skraćeno radno vrijeme u svim institucijama. Papa Franjo ostani ti nama ovdje koliko god ti srce Želi, biće nam bolje. :)
Ne bi drugacije ni pocistili smece na ulazima u stadion da Papa ne dolazi...