Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LAZETE PREVARANTI,SVE STE POKRALI ,NEKO JE DOBAR 100 HILJADA MARAKA
Pitam se kako ove ljude nije stid na ovaj nacin bezobrazno i bez imalo stida lagati sebe, a onda i narod. Pa imaju li ti ljudi svoje familije, djecu, majke. Pa je**mu prodajes obraz, gubis cast, prljaš ime familije radi par hiljada KM, proziva te citava drzava, svi mediji... Je li vrijedno, je li vam išta sveto, je**emu majku?
pitanje: zašto isključivo glup komentar mora biti?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
KRIMINALNA SDA JE DOBRA DOVOLJNO LOVE ZA KAMPANJU!
Najgore je kada se primitivac uhvati tastature i daje komentare, misli da je pametan.. Baš kao i oni što iste te podržavaju.. Kako ste samo jadni.. Nažalost, nikada toga nećete biti svjesni..
Transparentno i po zakonu. Kao i uvijek. Nesumnjamo. Trenutno vani padaju zlatne kasike ali narod zbog kratkovidnosti misli da je snijeg.
Bacio klix bombu, zadimilo ko na kopu i onda kaze "nakon objave teksta". A gdje je objavljen?
7 cm kod nas nije ni magistrala.ispada da je i deblja nego što treba.mora da je neki političar dao od sebe za još koji cent.
Samo u korumpiranom drustvu se ovako moze dopustiti da ispitivanja o propustima i kradji u materijalu izvrsava isti onaj koji je pod sumnjom za tu kradju tj. PRVOBITNI IZVODJAC radova!!!
negdje jeste, negdje nije e tu gdje mjerite jeste, 100 metara niže, nije
a mozda je stvarno uradjeno kako treba i neko samo lagi da bi se imalo o cemu pisati i komentarisati
Pazi da je!
Za te pare se placa dom mladih.....eh Rogaticana
Ovakvom narodu su mogli plasirati pricu da je staza deblja 2 centimetra od predvidjenog i da je zafalilo jos 200.000KM da se pokriju svi troskovi.
mislim da si najblizi od svih nas cilju.
Lazete neko je dobar 200.000 KM
Sta je SDP-ovci boli istina krivo vam sto nisu svi lopovi kao vi?
Tresla se gora, rodio se miš!
Znam ove stručnjake! To su oni što su razbijali čelkićima atome u nuklearnoj elektrani KrHko. Ako oni kažu 2,5 mm onda je 2,5 mm!
Pa opet ne valja! 😁