Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba apelujete, da se lijepom riječju ili molbom može promjeniti svijest i navike naših građana ovo bi do sada bio raj.
Jedina komunalna firma s čijim sam radom 100% zadovoljan!!! Ostale u stečaj!!!
Nemaju sta cisti kad nema snijega, a to da su auta premjestili tamo to niti znam niti me zanima.
Joj jutros sam morao do granapa da kupim kruh, kad ono ne mogu sa autom jer nisu očistili snijeg. Morao sam pokvasiti svoje kožne čizmice koje su me koštale 270 KM. Istina moraću ih sada baciti jer su u ih u Planici snizili na 130 KM. Neznam kako im se to isplati ili su me dobro zavrnuli ili im je trgovačka marža 150 %.
Kod vas u Goraždu dobro čiste, a nema puno ni auta, sve su ih premjestili u Sarajevo.
Kako tooo?? Kod mene u Gorazdu samo brdima ima snijega nigdje vise. J...m mu sve !!!!!
Najdrazi su mi ovi sto kazu \"gdje da parkiramo?\" HODAJTE MALO, ne mora se parkirati u granap!!! Kazna nek bude 1.000 KM za nepropisno parkiranje, pa neće biti potrebe za apelima!!!
Kad ce ba grad ocistiti od pasa lutalica!!! Zar neko mora biti na smrt izgrizen!!! Utuc psine lutalice!!!
Sta se.r.u, gdje da parkiram? Ogranicenja brzine, zabrana skretanja, zabrana parkiranja, jos malo ce nam uvest i zabranu disanja... OTPOR GLUPOSTI I LJUBOMORI ONIH KOJI NEMAJU AUTA....ma.jku im fasisticku....
Čuj, molim te, oni ape-lu-ju! Umjesto da im kazne pišu, oni ape-lu-ju!!!!
za@Njaa, biliv mi-ako hoces,a ako neces ,sta ti ja mogu-,ovo sto sam napisao o njenom velicanstvu kozi-koja daje mlijeko ,sam procitao iz jednog pamfleta tj. upustva kako se treba muzik odnositi prema zeni i prema kozi u vrijeme posta.Ako ne vjerujes meni pitaj svog duhovnika tj. hodzu.
Ovaj realista je sve samo nije realan ! Da znas koliko tvoji komentari govore o tvojoj gluposti ili ludosti, ne znam ni sta je vise, nikad ne bi progovrio, a ne nesto zapisao, pogotovo ne javno !
za@realista, da..imam ja internet u svojoj kucici,svojo sumici -svojoj slobodici. Ali pored surfanja po internetu,ja usput i citam sve knjige sto mi pod ruku hvate.Evo upravo citam o kozama iz jedne knjige izdate u Beogradu-prevod sa \'farsi\' jezika [iranskog].Pisac je veliki duhovni vodja i obradjuje temu sexa za vrijeme posta i veli ovako;\'\'U vrijeme posta muzu se zabranjuje da ima sex sa zenom,ali mu se ne zabranjuje da ima sex sa kozom\'\'- Gdje Sarajlija drzi kozu da bi se s njom mogao sexati za vrijeme posta ?
PODRŠKA ZA NA NUSRETA IMAMOVIĆA NA FACEBOOK STRANICI !! http://tinyurl.com/7uk8k8n
Svaka cast ljudi odradzuju svoj posao , pogledajte ostale opstine npr. Ilidzu , Vogoscu, Ilijaš , Hadzice stvarno kriza opsta . Tacno se vidi npr . krene te sa Ilidze i tacno ce te vidjeti negdje oko tramvajske stanice na Energoinvestu odakle odrzava RAD dje je skroz drugacije stanje ceste , skoro suha. Svaka cast stvarno , a cuo sam da cijene jedino oni nisu dizali zadnji put 97-98 , sto je u jednu ruku ne shvatljivo s obzirom da je cijena i goriva i svega skocila !!!!
Ovde koza nema, a ni \"Sarajevki\" ma šta to bilo. Vidim da si odrastao s kozama, pa je logično da te taj problem najviše zanima. Pošto vidim da već i po šumi ima interneta, fino malo proguglaj pa ćeš naći sve o kozama što te zanima.
@patriota Ne pričaj nešto što ne znaš i ne kritikuj bez konkretnih argumenata. Kao prvo RAD cijene svojih usluga nije mijenjao zadnjih 15 godina. Kao drugo, ti uopšte nemaš pojma koji su troškovi (dotrajale i stare) mehanizacije i goriva. Kao treće, ja još niti jednom nisam čuo kako se RAD žali na to da ih je \"snijerg iznenadio\". Pusti se stereotipnih priča. RAD je firma koja radi 24h i i jedni su od rijetkih u ovoj državi koji redovno rade te čiji se rad može porediti sa standardom EU.