Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamo srece da su nam svi vjerski poglavari ka ovaj covjek. Neka je sa srecom imame.
@NevesinjskaPuska smrdine lizi!
@888 Jado naporan si, odjebi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je,treba podizati penzije a ne tenzije!!!
Ovako je govorio i rahmetlija Alija,hodajte,šetajte,nece rata biti,nece naudit nama JNA
Treba organizovati nekakvu mirnu šetnju braće iz Sarajeva i Zenice, mjesto okupljanja da bude Kiseljak, pa da vidimo na djelu svinjolike hinjske fašiste.
fin i neki skroman covjek ovaj efendija.... treba naci pocinioce da se band razotkrije
Netko iz SDA ti je zapalio, da bi se svalilo na Hrvate i dobili glasovi, ti sve znaš, samo pozivaš kao na razum.
ASas ako znas nesto reci i nama
pa ti slavi hidžersku u Kiseljaku
Tako je, mudri covjece...
kod nas je pred izbore uvijek "tenzija", a poslije "med i mlijeko"... podnosljivo...
Za čim posegnuti godinu dana pred izbore? Naravno, pričom o ugroženosti naroda. Standardno. Sa sve tri strane. Sreća pa ovaj imam smiriuje strasti.
Haha pa od tenzija se u toj Bosni zivi, kad vec nema plata, hljeba i vode. Sada vas malo hrane tenzijama sa hrvatima. Kada to popusti onda ce vas hranit tenzijama sa srbima. Onda sportska tenzija. Onda nova godina
Pa sve ispocetka.
i sad ti ne smiješ otići ye__bat lopovu mater jer će ispasti da je to medjunacionalni sukob .. ima li kraja ovom debilizmu?!
Hrvatski tetoristi
Treba tebi sve zapalit SDA imam
@ThunderInTheNight a tebe treba pronaći MILICIJA i isprebijati te ko pašče jer ne vidim da si većeg ranga od navedenog hajvana.
@Markez ne vrijedjaj pasce