Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kiša je milost Božija
A sta kaze Chmardinal Buljic na to?
@Dod: nista ti ne kontas: Puljic \"obiljezava\" godisnjicu progona Hrvata (50k po njemu) iz Posavine. Da je imalo blizi prostom covjeku razmislio bi zasto su Hrvati protjerali 600,000 Srba \'95 i gdje su ti Srbi otisli. i sve tako ukrug; ko koga istjeruje. Klasican primjer gradjanskog rata vec vidjenog u Libanu, sada u Siriji. Nemoj ljeba ti samo da mi odgovaras sa rijecima :agresija\" i \"genocid\". Znas nad kime je izvrsen genocid? Nad nas 80,000 Sarajlija koji sada zivimo po svijetu. Mi smo eliminisani da bi se sada sandzak i fukara naselili. Neka vam budu. A ove Kladanjske dodolekache mi tek ne idu u pamet. U kojoj praistoriji to zivi???
RETVIT KUKURUZ 27.08.2012. u 11:00 Izgori pola DRZAVE ZA COVJEKA.. Narod zna da je sljedeci slogan na izborima: \" ZGARISTE ZA \"PRACOVJEKA\"..
@@Znalac Cuva Bog Dodu svog. Bog je cuo nase molitve iz crkve Sv. Fate Orlovic i poslao nam kisu.
Kako ne voli? Kiša koja je pala tokom noći ugasila je sva požarišta u okolini Srebrenice!
Vidis da ni Bog ne voli RS
Dragi Klix. Ne postoji \"republicki\"! Postoji RS-a, ili entitetski, ali nikako \"republicki\". Citajte vijesti koje uzimate sa Srna-e.
Ovaj komentar nije sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? Dod:\"Ja bih malo fratra Puljica sada da uzme alat pa da popravlja rvatsky imovinu... A i hodze iz kladnja da prestanu da dodolaju. \" Jos jedan primjer tolerancije i multikulturalnosti!? Sve bolje od boljeg....a KliX ne brise takve komentare. Zasto?
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? Salbo,prestala već poodavno,bar bratu pola sata,daće Bog pa da padne i noćas (skriveni komentar)
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? ko bi cistio snijeg na +35? ko bi cistio snijeg na -35? ko bi gasio pozare na +35? ko bi gasio pozare na -35? svaki izgovor je dobar da se ne pomjeri zicagu sva sreca da su krovoi profundali os snijega, bar ih se sad ne mora odrzavati, jedan problem manje nego hajd\' ti zarostiljaj, mozda napravis jos koji pozar, malo li ih je..a nidje kanadera za covjeka, a sto li to ni komsije nece da nam pomognu? ma udri ti brigu na veselje...nama je dobro, tako nam i treba! (skriveni komentar)
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? u Banovicima ni kapi :S (skriveni komentar)
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? đe pade u tuzli hljaba ti... ni kapi (skriveni komentar)
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? Nadamo se i mi u Hercegovini da ce nam pasti kisa, da smiri ove pozare sto bukte na sve strane. (skriveni komentar)
Y:\"A sta kaze Chmardinal Buljic na to?\" Primjer tolerancije i multikulturalnosti?
Faruk:\"Neka im, svakako veceg olosa od krajisnika bosna nije vidjela\" Neka im!????
hhhh:\"a HERCEGOVINA se jos prži i guši \" A tebi je to SMIJEŠNO?!