Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kiosk = 50,000 Privatni džep = 200,000
A što mrzim SDA seljačine, moja rahmetli nena kad nazove SELAM, ja to poštujem. Al ove današnje SDA seljačine kad kažu selam, svaka dlaka mi se na tijelu digne.
nije beskoristan, ja se nedavno sklonio od kise tu ispod
Neki dan vijest, kaže ne mogu da otvore granični prijelaz sa Hrvatskom jer nedostaje novca pa će morati pitati Hrvatsku da nam ustupi svoju infrastrukturu. U međuvremenu dok se sramotimo na međunarodnoj sceni sa takvim idiotlucima, plaćamo je88eni kiosk četvrt miliona maraka... I sve što se napravi je pišljivi grafit..
i niko da odgovara?
Nigdje pameti. Fino otvoriš kiosk za posjetioce i napraviš turističku atrakciju. Naplaćuješ ulaz i za par mjeseci ga otplatiš. :D Najskuplji kiosk na kugli zemaljskoj. :D
Hvala SDA!
Samo oštro oko vidi da su oluci napravljeni od šafrana, a on je bogme 20 000 eura po kilogramu.
hehheeh ... sad ga dinci drzi namjerno na leru da raju i mase zabavlja dok se valja lova sa racuna na racun... da je to para previse, jeste ali onda treba imati svrhu..
KIOSK=PRAVOSUĐE=DRŽAVA !!!
Dobro. Neko (zna se ko) je izvrsio veliku nuzdu po nama i skratio nas za 250.000 KM, a nekog svog obogatio. Brate, tuzite onog ko je ovo nalozio i potpisao. S druge strane, mjesecima kasnije, kiosk stoji u centru grada. Jbga zastrali smo, al kad je vec tako bar ga otvorite, nek ima neke koristi od toga ili ga maknite da ne stoji onako u srcu grada. Shvatam ja sta se zeli postici s ovim, da se stalno podsjeca na taj propust, ali de ba uozbiljite se! Hocu pomake, ovo to nije!
Mozda je trenutno beskoristan, ali treba biti optimista i vjerovati da ce doci vrijeme za kiosk.
Prodajte ga Husi Cesiru i Midhatu Hubijaru po nabavnoj cijeni
Pa vjerovatno treba još jedno stotinjak hiljada za opremanje i stavljanje u funkciju istog...
Pisete i zalite se u prazno, a dobro znate da su sve institucije politizirane a ne javne.
Sisajte motku ...trazili ste ....gledajte.....bejha 3 plemena..nazalost zaostala...
za najskupljih lijekova vam trebalo svih 250 milja amin!!!