Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajmo sad nasi dragi Bosanci i Hercegovci, Dzeko, Pjanke, Lulic, Nurke, Musa i ostali, ne podrzavajte nas iz toplih domova kao 92-95, kupite i posaljite 100.000 testova, maski, dez sredstava, ma pomozite na bilo koji nacin, manite se suplje sa fb, twitera, instagrama sa supljim objavama stay at home iz toplih domova, to su za vas sitnice, sedmicne plate.pih
Dzeko iako pozira i ima pri sebi u tom pogledu nekih zamjerki, ne moze mu niko osporiti da je pomogao bolesnih i sirotinje i javno i tajno, a ti trubi pickice nezasita po Klixu i kukaj vjecno, nalupo bi te palicom po glavi samo zbog ovog pasijeg ponasanja, smece truhlo i nezasito, fuj.
@kospavanijebudan da dodam.....Mile, Bake uzmite lovu sto nam sjedi u svabiji i SVE ulozite u zdravstvo!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E sada na scenu ulazi Svjetska Zdravstvena Organizacija i korupcija da se odluci ciji ce se lijek odobriti. I ko ce ubosti taj Jack-pot. Lijek naravno od nastanka virusa postoji. Onaj ko ga je izmislio, izmislio je i lijek za njega. Koga briga za covjecanstvo, sve je u dolarima.
Kinezi tvrde za japance ALLAHU prosvjetli me
Pa zato što i jest malo jača gripa koju su mediji cijelog svijeta napuhali do te mjere da zvuči kao da je kuga. Tek sad vidim koliko su mediji uticajni i u svakom slučaju da se osjeti da iza svega ovog stoji nešto veliko što prosječni građanin nikad neće razumjeti.
@BRATEUU malo jača gripa za 80%, ostali se bore da ostanu živi, sa trajno oštećnim plućima.
Negdje u latici usput slucajno se naso
Da nemaju rijesenje za ovaj problem ne bi mi ni znali ko umire i u kojim omjerima. Kroz par dana ce se pojaviti “humanisti” s lijekom za corona virus koji cemo mi morati platiti!
NASI ZDRAVSTVENICI - ODMAH POCNITE KORISTIT REMDESIVIR I Favipiravir I KLOROKIN ZA NASE PACIJENTE, NECEMO LI SPASITI NEKOLIKO ZIVOTA !!!
Fujifilm pravi lijekove hahaha
Pa de krenite davat. Te ova uspješna vakcina, te preksinoc izliječilli čovjeka u Italiji sa nekom drugom vakcinom, a zaraza i dalje bjesni. Pa kreni rokat redom, nemaju ti jadni ljudi šta izgubit svakako.
Naravno da se obicna gripa lako lijeci, e moji Cajnezi.
@kospavanijebudan ti ko mali Dzokica, kome ce ba oni ista poslati?
Do maja ce korona pokositi milione..