Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Goni bandu preko granice
@KrkyKauboj Nećete u BiH dok smo živi mi!!!! 🤣
@Rambo Čujte kineski virusaši, bando azijati, stići će vas naša ruka i u Sloveniji
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kineski Ministar Zdravstva Ma Xiaowei juce upozorio da oboljeli mogu siriti zarazu BEZ ZNAKOVA BOLESTI DO DVIJE SEDMICE od momenta kada dobiju virus ! ! ! Tajvan zabranio ulazak kineskih turista! Mi smo glupi samo tako!
@Orwell Ma ko ce kod nas zabraniti ulazak njima? Cuvajte se narode sami, ako ista znamo to je da od institucija nema nista
Jeli sismiseve misleci da ce svi postati Batmeni! A od Coronavirusa, mislili da je nova vrsta Piva iz Mexika! Nisu ljudi krivi!
Ma zatvaraj granice, dosta nam svojih jada, još da nam žuti prenesu virus !!
Objesiti vijence bijelog luka na granicnim prelazima :D Obloge im od sirceta napraviti pa nek stave umjesto maski hhahahah
Hoce oni da jedu supu od sismisa eto im :)
Nedajte im vamo samo ce izbit rat bezveze, poubijat ce bosnje tu zutu pogan niko trpit nece, nedaj ti boze da ko od njih prenese virus, fol nisu zarazeni, a virus se prvo 15 dana stvara u organizmu i onda samo najednom padnes na glavu, budel kakvih zajebancija, prvo bi stradali oni koji su ih pustili u BiH, zapravo isli bi mi redom, pocev od organizatora.. Nemojte se igrati sa nama, svi im zatvorili vrata, niko im neda ulaza, svaka drzava zatvorila vrata, oni gdje ce na breganu fol turisticki..
Pustajte vi žutalje da dolaze zbog radi para, a za sigurnost gradjana ko nas Jebe. E nedaj ti boze da zaraze koga od mojih, sta bi bio u stanju napraviti to ne mozete ni da zamislite..
treba im docek napraviti i u parlamentu ih ugostiti
Ovi ocigledno imaju neku misiju :)
Jeli mile zabranio dolazak u šumsku?
Turistički šire virus
Može li nas išta zaobići???
U slučaju ako primjetite da se makar jedan kinez i malo nakašljao ili počeo da šmrca nosem odmah istog momenta pakuj sve njih u autobus i vozi u imigracioni centar.
Lijepi migranti 😂
Stoji Bošnjak do Ustaše mi smo braća svi nećete u Federaciju dok smo živi mi
kao skakavci kad poljem prodzu tako i kinezi dodzose sa istoka i smrt ,bolest i pustos donesose,tamo daleko iz daleke zemlje,tamo iz provincije WUHAN smrt se pojavi i svijet sav zarazi.
Svijet ne treba da se troši u PROIZVODNJI ORUŽJA !!! Ratovi se mogu voditi i na drugi NAČIN !!! Dovoljno je da ti POŠALJU jeda ciljani autobus TURISTA !!!