Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi kinezi samo nesto rade
Samo se zapitajte kako je Amerika postala ovoliki monstrum. Prije nego su pohvatali one Švabe i napravili atomsku bombu bili su 15-16 svjetska sila. Sada im se budžet za vojsku popeo na bog-te-pito koliko milijardi dolara i seru nam svima po glavi. Vjerujete, treba biti dobar sa prodavačima kišobrana.
Ovaj sa slike mi je nekako poznat, k'o da sam ga viđ'o oko Drvenije...
Snazni mozda jesu kao drzava ali istovremeno su i siromasni. Cudni su ti kinezi u svakom slucaju, po ugledu na bivsu SfrJ ulazu u vojsku i slicno da bi bili jaka drzava a sirotinje imaju za izvoziti. Ma mogo bi sad o Kinezima nasiroko ali necu...
edo, respect, ja sam bio prevodilac jednom kineskom novinaru i mi pojma nemamo ko su oni i koliko su snažni u bilo kojem pogledu.
RAJA STA MISLITE DAL JE NEKO OD POSADE OSTO GORE....AKO BUDE UBRZO CE IH BITI KO KINEZA))))))))
Pa kako ne kontate!?!?!? slijedece putovanje kineza je na mars!!!! kad nece marsovci vamo hoce kinezi tamo,postalo im je malo tijesno pa ce se naselit na mars da se nastave razmnozavati
najebali smo...
Zajebajite se vi, ali Kina je sila u p.m. Druga je na svjetu po ulaganju u IT, a mi imamo 40000 Internet korisnika. Boli nas patka.
khad mohgu honi mozhemo hi mi
Pijacari koji prodaju kishobrane otisli u svemir heheheh :)