Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve bih ja vas u Japan..
Dajte ovom malo pascetine da dodje sebi
@crnasipka783 Vala od sutra Yebo sebi mater ko uđe u kinesku radnju.
A kad je trebalo robu tusit po marku dobri smo bili.
@Bulevar Hajd da to neko kaze normalan..ali ti?
U BiH je još specijalno vrijeme. Sve dok fašisti slični Karadžiću imaju vlast u BiH nema mira. Nema možda ni rata ali nema ni mira. I poslije rata je rat. Rat u miru. Rat za BiH i aBd pobijedit ćemo.
Pogan kineska, treba ih najuriti iz Bosne!
Čim Bošnjacima neko nije po volji odmah bi ga oni u "Japan, Tunguziju" i ko zna gde još sve... Je..š državu koju drugi treba da održavaju u životu. Baš ne interesuju komentari i uvrede na moj račun
kada je neko opstruira i namjerno pravi nefukcionalnom, pod pricom da ne treba niko da se mjesa, onda nisi u pravu.
jing jang sranje de malo ujgure u logore pa malo kakav virus pustite majmuni kosooki...mrs
Ovaj futavac ako zna, nek pokaze na karti gdje je BIH evo mu sta hoce !
Cisto da se zna, ako se neko pita sto sad kina odjednom ovako, to nam vracaju za ono neko glasanje o Ujgurima za ciju situaciju svaki normalan covjek ima saosjecanje ali politika je nesto drugo, mali smo, da bi sebi pravili mocne neprijatelje, sad nam se vraca.to je ujedno i odgovor zasto arapske zemlje nikad ne govore o nasoj situaciji jer su obicni pijuni kao i mi, nista ne mogu promijeniti samo sebi pogorsati.
Ajde ti to objasni fikusu, pjani i hurmašici
ovo su rijeci vucica, a ne kineza. kinezi su donedavno bili neutralni po svim ovim pitanjama. kineze je izgubila sda diplomatija guranjem prst u oko i mijesanjem u sukob izmedju njih i amerike. treba ih pokusati vratiti na neutralnost prije iduce sjednice. tada ce se schmidt obratiti jer rusi nemaju na sta stavljati veto. nije ni zgoreg provjeriti sta rusi traze za omeksavanje stavova i da li je to moguce uz zadrzavanje partnerstva s zapadom.
znas li uopste sta ti trenutno nudis rusima pa sviraju ovakvu pricu? ako mislis da je to pravoslavlje, ne zivis u realnom svijetu.
idi jedi kerove smradu jedan nisi ti za un-a
Haj pojedi vanago, da se osvjezis :)
Realno naobjektivniji govor.
Genocidasi
Jedi vnago.
Kina je posteno iznijela svoje stajalište oni podržavaju cjelovitu BiH u sadasnjim granicama i postuju suverenitet BiH. Al traze da se narodi u BiH pocnu dogovarati a ne da se mora nam nametati izvana kao da smo mi nesposobni. Samo Rusi su stali uz srbe i to djelimično...
Rodjace tamo se bira sta ce se reci nego ste vi malo zaostali pa ne mozete da skontate neke stvari.
Kud ćeš specijalnijeg vremena od ovoga? Kina snažno podržava nezavisnost, suverenitet i teritorijalni integritet BiH - šta ćemo sad odmetnici? Nezavisnu RS?
Podrzava Dejtonsku BIH. Znaci podrzava RS. Sta cemo sada unitaristi? Gradzanska BIH?
@Bojan Poenta je da RS mahom krši sporazum gdje god stigne, od povratka izbjeglica, prava učešća i predstavljanja, prava na jezik, predmete nacionalne grupe, ne poštuje međunarodne presude itd. itd. itd. da ne nabrajam. Ne mora biti ni unitarna, ali neće ni RS samostalno voditi vanjsku politiku.
Praise the world. Dear China thank You for your comments. We never interefered in your issues, and we hope that it will stay that way. Do your best to maintain order and prosperity in my country as you are in possition to do that. Sincerely,