Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvanična Banja Luka bi pomogla, ali ne može jer je daleko, dok dođe pomoć iz Banja Luke, Trebinje može do temelja da izgori. Mostar, koji je daleko bliži i koji geografski pripada tom okruženju, ne želi se miješati u unutarnje stvari RS. Hrvatska bi možda i poslala kanadere da dotičnima nije ispod časti, pa će radije čekati da pređe granicu te onda djelovati. Ostaju vam na raspolaganju dva do tri vatrogasna vozila iz Gornje Pripizdine i jedno ili dava vozila iz zemlje đetića.
Naprtnjačom gasiti požar je isto efektivno kao da izvade čune i pišaju po vatri.
Pa šta su radili u ratu, dobro im nije vulkan proradio
Poletice, poletice, nekad ce poletiti.
Žao mi životinja :/
slati oruzane snage da ih gase, ili ne? doduse se rizikuje da za par mjeseci pljuju postace na iftaru... imati sevap, ili imati mozak
S malim zakasnjenjem obzirom da su me supci bili banovali Zelim od srca da cestitam srbima sa portala klix i cijelom srpskom narodu dan pobjede i domovinske zahvalnost i dan hrvatskih branitelja Zivjela hrvatska drzava i prvi predsjednik dr Franjo Tudjman
Kaze Bozidar Vucurevic: "Jebenmudjavla, ako sve izgori, napravicemo jos ljepse i starije Trebinje!"
Naprijed Vatrogasci! Naprijed Trebinje! Naprijed Bijela Gora! Naprijed Crna Gora! Nedajte sela!! =P
Čestitke zlatnim vaterpolistima Srbije!
Sad ce cekat da predje vatra u Hrvatsku, da im Hrvati gase
neka vam kusturica gasi, i nek okrene na jugo da vam vrati pozar nazad u istocnu hercegovinu , nek agresori na dubrovnik vide kako je kad gore kuce!
Sace se kanader dic sa trebinjskog letalishca! A Zubac ce trazit pomoc od prijatelje koje je zaduzio na demonstracijama!