Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bivši uposlenici Aluminija slave odlazak na biro uz gajbu pivi
@ZaVlastitePotrebe ZA DOM SPREMNI :D
Salji Zenicke Sarajevske i Tuzlanske specijalce da to posamara....
Bilo bi dobro da Vlada ne popusti pod ovim pritiscima pa makar to znacilo i da se ugasi firma. Svuda u svijetu je normalno da se gase neprofitabilne firme, ugaseno ih je i u BiH na desetke, ne mora Aluminij biti drugaciji niti privilegovaniji.
Ovo samo u BiH ima da kojekakvi nezadovoljnici prosvjeduju tako što blokiraju i maltretiraju neke nepoznate ljude koji apsolutno nemaju nista sa njihovim problemima, i uz to, ni pod razno im ne mogu pomoći da svoje probleme riješe.....je li to ljudska glupost ili bježanje od suštine?!?!!?!
Za biro spremni Za privatizaciju spremni Za strance svi spremni
Za aluminij....spremni?
Samo naprijed hrabro uzdignute glave, niko vama nece govorit, gdje ce te se okupljati.
Pravi obraz muslimana je u ovim komentarima. Ako je to "tolerancija i suživot" kakav propagirate onda želim isto vama i vašim obiteljima sve ovo što vi želite ovim jadnim ljudima. Ni manje ni više
@ABBLI Kako da nam bude zao sto je propala fabrika iz koje ste prethodno istjerali sve Bosnjake, naprotiv.
Nema veze neka trljaju guzove po cesti, izdrzat ce Mujo do ponoci...
sponzor okupljanja Karlovacko, koja skupina degenerika
Idite u Zagreb pa protestujte ionako na Aluminijumu vijiori Hrvatska zastava nigdje zastava BIH FBIH samo šahovnica.
Koji je ovo bezobrazluk .Vlasnici su mali dionicari 44%,koliko i vlada Federacije i to najvjerovatnije ti isti sto protestuju. Pogan podla. Prodajte svoje udjele u fabrici i spasite svoja radna mjesta . VlFBiH
Bošnjaci samo se vi smjeste zbog naše tvrtke, platicete vi to i 200 % više nego što vrijedi. Vi ste naivni pa ne mozete ni litara soka kupiti a da je mi nismo uvezli, a ne pričam za druge proizvode I Hodže su vam plaćene da ne govore da kupujte domace proizvode
20 momaka koji su u koloni sa autima,neka ode i porazbaca tu UZP ovsku gamad.Nikad više im neće naumpasti da blokiraju ni seoski Puzić.
idite kod fadila a ne put da blokirate
Koliko više ekonomske nepismenosti, mržnje i nesolidarnosti sa svim ljudima u našoj državi.
Tako i treba. Narodi BiH su zaslužili što više zastoja, što više nezadovoljstva, što više nereda.
koji seljakluk, zaustavljaju saobracaj isto kao da je njihova imovina. seljacine mrs u Mostar ispred HDZ centrale kao i hns centrale amozete i do akadmika malo.