Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravili ste Čepikuće, jedini prelaz prema HR gdje faktički nema gužve na ulazu, kolona duga 10 auta u najvećoj špici. Jedina mana - dok dođeš do Čepikuća, možeš janje ispeć na autu.
babo, baboo mujica je sam PoJo cjelu pastetu
A slika broj 5 nigdje ziva roba.
stiže dijaspora
Na Bijači najveće gužve ,kolona metara 0 (nula).
Zar se niko nebuni na ovo Bosanski? Svaka cast Klix redakciji.
Stanje na svim prelazima može se vidjeti na HAK-ovoj strani sa web kamerama https://www.hak.hr/info/kamere/#granicni-prijelazi
je li gabela radi i dalje ??
... neeeeeće booooošnjo, u Hrvatsku, nije budala, jeftnije ''aviJonom'' u Tursku i Albaniju... he he he... ih još da nije gužve na Doljanima
ne znam zasto se ljudi muce kad dobiju godišnji odmor.
@sanjo87 I ja se to stalno pitam.
🐐⬅👳
Ne postoje Bosanski Brod i Bosanska Gradiška, ukinuli smo to jer tamo nema više Bosanaca, sada je to Brod i Gradiška!
@serator Ne menjamo samo mi, nisi čitao članak gde JP Autoceste FBiH kažu da je u toku zamena tabli sa zakonskim imenima gradova! Neobavešten si, još si u XX veku!