Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jahaha, kojeg zajednickog zivota, 499500 bosnjaka sto hrvata, deset srba sejdic i finci! Jel to?!
@potencijal Pa ko je kriv onima koji su zamjenili "muslimansko" Sarajevo za "multietničke" Pale, Banja Luku, Bijeljinu i td.
Upravu je imamo sosone sa crnogorkim ili srbijanskim drzavljanstvom, jel se i to broji, pravih sarajlija bilo koje pripadnosti nema, jer su napustili SDA sarajevo.
Eto još jedne političarke...kako ih samo nađu da daju "prigodne" izjave????
hahahaha, možda al zajedničkog života bošnja, turaka i migranata. Volim ove što dođu prvi put i odma sve "znaju"
Ugledaj se vako ugledaj se onako .... pocinju i duhovi jbt na kraju ..... fatamorgana ebes gledanje vise 👀☔️😂💰🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🤠😇🤑
Sumska republjik 95% vlaha..genocidasa! Kamenjar 93% kamenjarskih srba... Hvala dovidjenja i pusite ga levati fasisticki 🖕🖕🖕🖕🖕
Bosnjacko Sarajevo je najljepse Sarajevo
Samo kad bi procitala komentare na Klix-u znala bi kakvu je glupost izvalila.
Supljihanerska prica,prava
Jeste mogli ženi napisati neku referencu osim što je nečija nećakinja?
Učiti naravno, kako ne treba.
u kojem svijetu ova zivi?????
Kakvu li su njoj priču mošnjaci prodali, nema većeg islamo-fašističkog uporišta od saHrajeva
Ne samo ova žena već i stotine hiljada turista iz cijelog svijeta se uvjeravaju u to da je Sarajevo Europski Jeruzalem kojeg su doktor Dabić i njegovi sljedbenici htjeli uništiti. Eh tim bolesnim sljedbenicima dr.Dabića je trn u oku kada se nešto pozitivno dešava u Sarajevu.
Baš tako gospođo. Sarajevo je biser Evrope a i čitavog svijeta.
uplatite i meni 100€ i ja cu napisat da ste najbolji 😂😂😂
Vijekovima je ovaj grad bio primjer cijeloj Europi i svijetu. To neprijatelji dobro znaju i radi toga su ga htjeli uništiti. Ali nije im uspjelo. Grad Sarajevo se uzdigao iz pepela i dalje prkosi svojom ljepotom i multinacionalnim karakteristikama. To vidi cijeli svijet pa i ova dama. Hvala joj na posjeti i nadamo se da će se vratiti.