Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce njemu fino u KP biti divno :) za maltretiranje i silovanje djece - kad kazna vec nije dostatna.
animal
NE BRINI SE JARA MOJ ČEKA GA DŽEMAT TAMO NIJE OVO SRBIJA!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Samo mala ispravka,majka je znala da joj se kći maloljetnica dopisuje s ovim hajvanom i znala je da hoće da se uda za njega.Čak je i pristala na to u zamjenu da joj lik kupi stan u Sarajevu.Kad je skontala da je izvisila,onda ga je prijavila.Ciganska posla.A ovaj hajvanom je oženjen pa šatro ganja šerijatsko pravo na više žena.Kad malo bolje analizirao,ovdje su svi krivi:i hajvanom mladoženja i majka i mala udavača.Sve znam pouzdano jer sam rod sa sudijom.😊
AKO JE KRIV NEK SU GA KAZNILI. ALI ŠTA SA OVIM TROFRTALJKAMA ŠTO KU$#5# IM NE IZLAZI IZ GLAVE? PUN GRAD KURAVA SA TENDENCIJOM PORASTA MEDJU OMLADINOM POZNATO JE DA SE OVE IZ ISTOČNOG ČINČIPR ZA KREDIT I KREYON...KAKO DALJE? ŠTA NAM JE ČINITI?
@saraybosna1462 Treba Krsu slomiti ;)
Djubre odvratno, sada ce tebe u zatvoru ''JARANI'' da dobro guze svaki dan!!!!!
pa to je u islamu od starta dozvoljeno lik je samo pratio i njegovao prastaru tradiciju mu arapskog pedofilnog prevaranta
@RomanijaBluz28 K'nozi pseto vlaško.
ma kakvih bola 8 godina , majmuna objesiti javno ispred vjecne vatre , da bude i opomena drugima , smjesno ...
Pedofilima smrtna kazna mala.Isto kao da su I ubili tu djecu jer nikad vise nece biti u vinklu. Iliti upropastili im djetinstvo.
Štakor
'ebo mater paćeničku...
Pa treba isto i sudiji dati 8 godina zatvora
Nije sudija izmislio zakon...
Ja bi njemu dao dvije dozivotne.
Novinar otkrivanjem identiteta porodice iz koje je djevojćica čini krivično djelo po zakonima BiH. Smatrajte ovo krivičnom prijavom.
Nista novou dzamahiriji...sve same vefabije i arapi
Drži se ti svoje selendre i svojih ubjeđenja. ;)
Neko reče da ovakvi prljaju vjeru...nije problem što prljaju vjeru, problem je što prljaju državu...sa ovakvim nesvijetom su upoznate sve strane službe..te vehabije će bošnjački narod odvesti u kameno doba a nije nepoznato da imaju podršku određenih struktura unutar vlasti BiH..
Budući terorist doživotno odmah na kruhu i vodi ga držati dok ne krepa smeće jedno.
Krso je debil ali čitav ovaj proces je montiran jer je iz xy razloga opasan da bude na ulici i samo su tražili način kako da ga sklone i na kraju krajeva nek su ali mu je naštimano
Aaaaa
@ostrogoth