Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@skandalozno ne budi glup. prvo smisli šta želiš reći pa to napiši. i ne piši gluposti i laži. kakav špirić kakvo postavljanje tužilaca? koji slučaj Dodik? raspitaj se malo, informiši, obrazuj o postavljanju i imenovanju sudija i tužilaca. onda malo stvari postavi hronološki u glavi. a na kraju provjeri u kojem odjelu Tužilaštva BIH radi Oleg, pa provjeri da li je moguće da on procesuira nepostojeći \"slučaj Dodik\". Ne širi svoju glupost, drži je za sebe, ona nikom ne treba.
ako se u političko-pravnim krugovima ovih dana špekuliralo da je slučaj \"Dodik\" preuzeo bivši sarajevski kantonalni tužilac Oleg Čavka, koji je od prošlog mjeseca zaposlen a nije uzeo najglavniji organizoiranik kriminal slucaj u bosni i hercegovini a to je Dodik?! ZNACI DA JE SPIRIC SAMO POSTAVIO OLEGA CAVKU DA ZASTITI DODIKA? CRNA BOSNO I HERCEGOVINO, CRNA TI SE BUDUCNOST PISE KAD TI SPIRIC POSTAVI SVE GLAVNE TUZIOCE I POLICIJU GENOCIDASE!