Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slike lica zamagljene ali zato na videu vidis sve :)
hahaha...vodaju ga ko kera
nemojte po postenim ljudima samo...cccc sto ne hvataju ove sto hljeb ukradu da bi prezivjeli, a ne ove sto milione imaju :(
Ne branim Čauševića - mislim da je vrijeme bilo da odgovara. Samo mi smeta spektakl kako Zubac hapsi Bošnjake! Bitno ih je poniziti, saviti im kičmu, staviti lisice... A on sam zaslužuje da već sutra po njega dođu i ovako ga i gore privedu...
I da, zamjeram Klixu što ove pr-ovske bljuvotine iz SIPA-e objavljuje.
Ma ti si ograničen sve dok lopovluk dijeliš po bojama bh naroda... Lopov je lopov...
Ala ih uvode... Realno nije potrebno da im spuštaju glavu i podižu ruke ali psihološki razarajuće djeluje na ove što će tek doći na red a znaju da su na spisku ali ne znaju datum.
Ničija nije do zore! Umro u zatvoru da Bog da!
SIPA ga treba dobro ispitati, a neka od pitanja treba da budu: 1. Od koga si nabavio dinamit? 2. Na koji način si planirao srušiti Srpsku? 3. S kojim vehabijama se družiš?
srusiti sta? hahahahahhahah
Srušiti Republiku Srspku, slavnu državu koja će uskoro u okvire matice Srbije.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)