Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kemal Ademovic je imao znacajnu i pozitivnu ulogu u toku rata, gdje je bio u Specijalnoj jedinici MUP-a R BiH i to nije uopce sporno. Medjutim, nakon rata krenuo je nekim stranputicama i SDP ga je stalno raskrinkavao i govorili da je ubica i narucilac ubistva Nedzada Ugljena. Ja u to prosto ne vjerujem, ali iz SDP-a su dostavljali neke dokaze iako nema nikakve presude od suda. Ja bih rekao da su lagali iz SDP =srpske dobrovoljacke partije.
Da li je moguce da je ovaj progovorio? Ja sam ostao bez teksta....sprema se nevrijeme ocito.
Kriminalac i ubica...
Kemo gospodine jedan
Neke nejasnoce mogu postojati ali Kemal Ademovic za mene je heroj!
Totalno bezumlje i anarhija. Policajac je u UO Zdravstvenog osiguranja.
Zna on sve..ja mislim da taj covjek u drzavi naj vise zna..ali sreca pa je veliki patriota i borac za drzavu nasu dragu..