Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@AntiDemagog Lijepo je znati da nas ima jos koji vidimo dalje od nosa. Kebo je preposten i trebao bi se opustiti, odmoriti oci i dusu od dzubradi.
Nemojte Kebu udarati za demgaogiju, pa tu je ipak Beriz Belkić broj jedan demagog, dok obojica još uvijek uče od grand mastera Silajdžića :)
@Pipo Nisam atakovaLA na gospodina Kebu, nego na vas koji ste svojom politikom pljacke uspjeli potisnut sva zla koja su nas zadesila prije vase okupacije.
Kebo je najveci demagog u istoriji Bosne i Hercegovine. Ako mislis iskreno, otidji u banku i daj nalog da ti svakog prvog u mjesecu skidaju hiljadu KM sa racuna i uplacuju na racun Fonda PIO. Ili, sbog tvoje (na zalost) teske bolesti i godina, daj ostavku i idi u penziju sa hiljadu KM mjesecno. Ima mnogo mladjih i vrijednijih Bosanaca koji mogu obavljati tvoju funkciju.
@Bumerang zaboravio si crvene berteke,arkanovce,tigrove,bele orlove,seseljovce,miloseljovce,karadziceve genocidne krvolocne ubice i snajpere,plavsevicke krvolocne junake,miloseviceve i tadiceve krvolocne dike koji cuvaju i dan danas ratnog zlocinca mladica,jeremiceve specijalne jedinice kojii infiltriraju tj vehabijeske manipulatore koje licno finansira tadic i jeremic uz pomoc zapada da upropaste vjeru Muslimana,vi mislite Bumerangu da se sve nezna il zna? Pokrij se svojim sramom genocidni krvavi srbski krvolocni fasisticki lopove! BiH4EVER!
smanjiti place svima od tihica i oduzeti auta dati sirotinji a neka klempo vozi biciklo .
Gospodine Kebo, Federalna vlada je dokazala svoju (ne)moc pred SVOJIM ANDJELIMA cuvarima, patriotama Bosne i Hercegovine, o cemu bi vam moglo stosta reci ekstremno desno krilo vase stranke, uz mocnike \'\'A\'\' SDA, SBiH, SDP, SDU, BOSS, sve NVO-e itd. i dovoljno znanih i neznanih junaka ove najnovije price o zlatnim ljiljanima, cija je misija vise nego ocigledna, a kratko i jasno opisana ispod sljedeceg naslova: Vehabije - Hells Angelsi Bosne i Hercegovine forbidenISTINA.blogger.ba
Ovo je samo diverzacija da bi zlatni ljiljani i borci prihvatili smanjenje plata!Nek se MMF vise orjentise na krupciju i lopovluk pojednih politicara na vlasti koji pljackaju kak hoce i koloko im se dozvoli nasu drzavu i narod! Ukinut genocidnu tvorevinu i imat ce nasa drzava pola manje korupcije,kradje i budzeta za funkciju drzavnih institucija!USTAV, jedan Predsjednik, jedna policija,,Parlament i TACKA! Ovaj lazni Pipo jeste lopov,idiote genocidni samo to znas radit KRAST! BiH4EVER!
zovite inzcka da vam nametne rjesenje :)
koji ste vi kreteni, ovi genocidasi me ne cude ali vi bosnjaci moja braca,pa ko da ne znate da mi imamo i para orocenih i zlata po svijetu u raznim bankama,uzimamo lahko malo po malo kolko treba,skutorima i genocidasima nedamo ni marke nek crknu,penzioneri i braco borci nebrinite novaca ima i bit ce BIH4EVER!
ajde kebo postao si gori od harisa i kompanije, a neked davno nisi bio........ al razumjem te, sve za platu pa makar i 10% manju, a jos kad bi znali kolika je ona tacno sad????????
KEBO DA TE ALLAH NAGRADI
rjesenje je da se uzmu penzije boraca genocidne tvorevine i preusmjere zlatnim ljiljanima. BOSNA4EVER
Velika podvala. Kriminalci na vlasti lazirali smanjenje borcima 10% i ovi se \"izborili\" da im to ne uzmu, i ne traze nikakve povisice. Vlast ce smanjiti svoje plate jer im je to svakako dzeparac za par dana u odnosu na milione koje otimaju od naroda, usput ce smanjiti plate zdravstvu, skolstvu, radnicima i milijuni ce se sliti u njihove dzepove tako da opet dobijaju. Dodika boli za federciju, Hari je \"zauzet\" genocidnom supljom, a Komsic je dobio nalog od Harija da suti ko k u r v a iako je i on nosilac \"ljlana\' za koji se Sabina izborila. SVE JE POD KONTORLO-MIRNO SPAVAJTE-RATA NECE BITI.
jesam Mali..popusi mi ga