Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lajla.hasecic Edukacija i vaspitanje bi bilo kljucno za tebe:-)) kao sredstvo informisanja vjerovatno koristis Facebook a slova si naucila tipkajuci poruke sms. Umjesto maramice koristis kaziprst od nokta do zgloba, ono momacki ga obrises dok cure tvoje sline od svega 17 godina:-)))) Dosla si nakon citavog belaja pa razumijem tvoju odanost Aliji utipkanu u tvoj mozak:-)))
Glavni krivac za Srebrenicu i Markalr , drzavmi zlocinac broj 1 , donio najvise stete i nesrece narodima Bosne i Hercegovine a pogotovo svom bosnjackom narodu
paradoks svih nacionalista je da se boreći za interese vlastite nacije unište tu istu naciju. bosna je doživjela kolaps pod njegovim vodstvom. ako si u ratu i ako imaš žrtve onda moraš ostvariti minimum ciljeva za koje si se borio. alija je nakon rata dobio manje nego što je imao prije rata. budala par ekselans. kebo - klasičan govnar često prisutan na balkanu. merhametli izgled, a državnih para kod kuće puna vreća. vjerovatno je poslije muzeja otišao na trening boksa.
Ja bih svjetlost zvao mrakom, da te nije bilo Alija! Priznanje Aliji i BOSANSKOJ armiji.
JEL U MUZEJU IMA MAPA PODJELE BOSNE IZ 93 g. KOJU JE ALIJA RAZMATRAO SA RATNIM ZLOCINCIMA IZ RS-A DOK JE BRANIOCIMA BOSNE SIRIO LAZI DA MORAJU ISTRAJATI I DA SE BORE ZA JEDINSTVENU BOSNU!!!!!!
ne seri