Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imenjace sa @, e jesam te izradio. Ja uopste nisam kreten, ja sam IDIOT. A pobudalio sam zahvaljujuci ovakvim kao sto je tvoj Kebo.
@Kretenu, Kebo NEMA NI SVOJIH niti BILO CIJIH HULIGANA KRETENU !!!!!
A sad spektakl: Kebo \"supermen\" bravurozno oslobadja svoje heroje - HULIGANE iz zatvora. I sto je jos bravuroznije - NE STIDI SE.
Hvala mu ...
jel to dao iz svog dzepa??? malo sutra. vidi mu mikrofona ispred njega, samoljubac jedan. i da je neko drugo osigurao on bi pokupio poene i slikao se. suplju on moze vise malo kome prodavati
Sta znaci osigurao? Pronasao privrednike/privatnike koji ce placati stipendiju? Ako je to, onda super, svaka cast! Ako je izvukao iz budzeta, onda ne vidim cemu hvalospijev, radio svoj posao i vadio iz naseg dzepa.