Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logično da će opstruirati oni koji imaju oraha u džepovima, sami su se istakli iz mase, bravo Kebo balvanu :D
Očito ne valja kad se želi ispravno raditi. Bravo gospodine Kebo.
Svi ste vi korumpirani i Kebo i Skaljic mogu u isti kos...
Nazalost nikad mi necemo dobiti zakone za borbu proti korupcije previse je Keba i Skaljica na politickoj sceni da bi to sebi dozvolili....
Upravo tako, zato i nece ovaj zakon, koga iz EU boli briga sto su oni pokrali nase pare?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E neka si mu Kebo rekao da i od tebe jednu pametnu cujemo.Pa oni su protiv jer su korumpirani do usiju..
Evo je definitivna podrška SBB - u od strane međunarodne zajednice, a Kebo također trezveno razmišlja jer i ptica na grani zna da ovaj set zakona omogućuje i dalje pljačku građana od strane vladajućeg SDP- a
najbolje bi bilo da se svi komplet POVUKU
Konacno nesto i od SDA-ovaca da cujemo posteno....
Kebo više odavno nije član SDA.
evo ga jos jedan sto se prepao ovog zakona!!!
I od Kebe neka pametna konačno
Kako se svi boje kad se krene pricati o korupciji a jos vise kad se nesto bas poduzme da se iskorijeni. Ma ovaj set zakona bi promjenio dosta stvari i poslao dosta politicara u zatvor koji kradu jos od rata.
Treba je ozakoniti. Ipak je korupcija tradicija kod nas. Od 92 smo toliko napredovali u korupciji da nas ni Čad neće stići za 10000 godina.