Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Štoooo? Jesi to sve svoje žive zaposlio i pripazio? Zar je to moguće :))))
Kaze covjek cija kcerka je zaposlena u bh telecomu, "vjerovatno" bez stele...
Hocemo i mi direktorski koeficijent ko tvoj sin u JKP Rad.
Radončić do pobjede
istrajaću da uspostavim poremećeni sistem vrijednosti WTF ??????????????????????????????????????????????????????
Gdje ti je perika, nisam te prepoznao? Stvarno je čovjek lud ako misli da će za njega neko glasati.
pricas nebuloze, to nije ni u ludosti nadleznost predsjednistva ! vasa funkcija gore je da sjedite, blamirate nas po svijetu jer idete po trojica i primate ogromne plate .
hajd' ne seri matereti
kad su bili protesti kebo od naroda bježi na sporedni ulaz, maskira se u dugokosog plavušana da ga neko na ulici ne bi sreo i glavu mu otkino. još ima obraza da se kandiduje i priča sve ove laži.
Pa zar planiras jos zaposljavanja u javnom sektoru?Dosta je Kebo,vise od pola ih je visak,sa ili bez stele.
kako se sve i jedan ofira za opno sto nije uradio: onaj da ce zaposliti 100k ljudi, u stvarnosti ce 100.000 ljudi dodatno ostati bez posla. onaj 2x pametnij, ispasce na kraju 2x gluplji ovaj nece dozvolit nepotizam, znaci sve do desetog koljena ce zaposliti na drzavne jasle i tako dalje i tako redom, samo ih treba slusati kako otkrivaju sve ono sto su radili u zadnjih 20 godina
Eeee, koliko čovjek ovdje mora da trpi...
Joj Kebe iz prahistorije, idi u penziju grom te ne ubio.
Prvo bi trebalo otpustiti SDP, SDA i ostale familije zaposlenih u drzavnim pa bi se mozda i moglo nesto... mislim, mozda bi onda mogao i zaposljavati svoje ljude bez stele :)
Jbt u ovoj BiH svi su cekali bas OVE izbore da izjave javno sta ce uraditi AKO se docepaju vlasti. Isti zaboravljaju da su vec imali/imaju vlast u svojim rukama. Zasto ne prije? Zasto bas sada?
Hahaha JAH dok ne dobijete glasove onda po starom , haj makar ste priznali da ste ovih 20 godina zaposljavali na stelu svu familiju do 10-og koljena mamcu vam ebem !