Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože vrati Hugu Čaveza a uzmi Kebu
koji je razlod da KEbo ide u sjedinjene drzave?
KAKAV JE OVO GLUMAC, NI KO NI GDJE -GRAD NI ZAŠTO. .POSJETA PRIVATNA - LJEKARU NA TROŠAK NAS- DOK ZA DJECU BATKO MOLI I PLAČE E BOSNO DABOGDA SE UGASILA SRAMOTA ME ŠTO PRIPADAM MUSLIMANSKOJ ZAJEDNICI BOSNE I HERCEGOVINE , KAŽU GLASALI STE, MA NAJGORE ŠTO NISMO A LOPOVI VLADAJU.
Ma moj Kebe u cmu podrska. Ovo sto imamo sada stanje bezakonja i kriminala. zar je to podrska. PA moj Kebo ti to nas zadrzavas.
Mi smo mnogo zabrinuti i uvrijeđeni situacijom u BIH. Imate moju po dršku.
ziiijeeeeev..... jesu ove poturice dosadne s tim uvjerenjima o nekakvoj cijelovitoj bosni i ostalim glupostima, nema od tog ništa. sutra će i dodik otići u ameriku i dobit će uvjerenje o cijelovitosti RS. hahhahh..., čuj uvjerenje. a, diplome ni na vidiku.
...there are way too many cyber cowards out there who insult and call names because they think they are hidden, however, all bullies are typically cowards. Admine ba uradi poradi malo oko pristojnosti na ovoj stranici jer IP se ne da sakriti... Seeing them get shown up would be priceless...
Viša blentovina i nije bila u ZVANIČNOJ posjeti SAD!
Neka Republike srpske,sjedi 1 ma..mune
Kako je liijevo plućno krilo? Dok ti putuješ u USA na preglede, Džeko, Ibričić i onaj treći liječe nam djecu. Smrt SDA-u!
Pa ko dade` i prizna etnicko ciscenje polovicu Bosne i sprijeci oslobadjanje Banja Luke i dalje do Drine od fa.sticke nemani danas zvana gen.ocidna-cet.tnicka republika?Moj babo?Nije nego Usa! lekcija broj 1.Sjedi kebo maj.mune 1.
yebo li ti Kebo mayku svoju SDAovsku onu parazitsku,to što su ti rekli tamo je već 12 godina tako,sve vas iz SDA treba povješat
Obidimo kebu i sve kebice..........
Pile:Daj mi cenera. Koka: Neam cenera al imam petaaaaaka Pile:Kako to Koka:Pa kooooka sam
Nama ne treba podrska cionista i kapitalista, nama treba podrska nase brace u Iranu, Pakistanu, Turskoj.
Ma hajde nek je čovjek otišao da vidi šta je to prava država, a ne ovo pr.kn.o zvano lud.ara otvorenog tipa!
"Jedan dio američkih zvaničnika izrazio je zabrinutost što pojedini bh. političari pokazaju neodlučnost i nespremnost za primjenu sankcija prema Iranu, što implicira dalju sumnju američke i evropske javnosti prema takvim postupcima koji, kako se percipira, krnje ugled BiH kao evropske i demokratske države. " e moji ameri, bosnje vole Iran a mrze Ameriku i Zapad i koliko jos Mevlida treba da se desi da vi to shvatite ?! dzaba je, i tzv "europski muslimani" su ipak samo muslimani i tu lijeka nema ...