Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je pozivnica da ih dođe još koja stotina hiljada. To je plan izetbagovica,
Pa ja moraju svoje glasace da zastite, kad vec djecu nece da lijece. Je.. li imigranti u g....
Svaka cast! Pustite ove sto povlace pitanja na koja ste davno odgovore dali. Ovo je humano i nema prostora za klevete i uvrede!
Ne mogu da vjerujem da imate obraza komentarisati ruzno. Ljudi prikupili pare, kupili robu, odnijeli. Pomogli! I vi serete? Koja ste bagra! Skupite i vi i odnesite stoko
Svaka cast KCUS. Treba slijediti vas primjer.
@MAGNETIZAM Nije KCUS nego zaposlenici od svojih plata
Sad vi fol humani!!! Lijecite djecu to prvo pa sve onda ostalo
@OmiG jok ti si human. Bubuljicavi luzercino. Odrasti i skini se s majcine sise
Ludača se sveti Sarajevu jer je Sarajevo ne voli. Odakle joj pravo da obećava ekipe i liječenje našim parama. Nije u stanju liječiti naše gradjane!
Nadam se da će policija jednom zakucati na vrata ovoj Bakirovoj hanumi. Narediti svim zaposlenim da daju po 10 maraka, pod skrivenom prijetnjom...
Kockice se polahko slažu i vidimo ko ustvari podržava invaziju migranata na Sarajevo! Pare su sakupljene na silu je ko će odbiti ovoj ženi ridjobradog. Istovremeno, vlastite gradjane nisu u stanju liječiti!
Sad fino uzeti 11125 KM i donirati za bolesnu djecu BiH
Svaka cast dobri ljudi.
Kako se mogla odvojit sad ce joj za armani cipele usfalit
Bakire bakire bakire....SEBIJAAAA
Svaka cast KCUS..Ovi sto pisu za ono dijete, jesu li se upitali odakle bahatom ocu tri puta da iskesira novac i svi porodicno otputuju u Tursku, a da pri tome niko za njih nista nije skupljao. Kakvim se to on kriminalnim radnjama bavi kad ima toliko kesa. Njegova bezobrazna supruga je i dalje uposlenik KCUSa. Ocito je da se radi o losoj i pri tome naoruzanoj porodici...Zar treba skupljati za one koji vam prijete da ce vas ubiti?
svaka cast
Lopovska posla .....☝️