Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uglavnom laze...moze svako izac pred kamere i kazati sta hoce...ko god je bio u bolnici ili mu je neko bio zna da nema ni infuzija ni lijekova nego pacijenti moraju sami nabavljati...mozda je to ta usteda...uostalom pitajte nekoga ko radi u bolnici kakva je situacija...
I pomocu Radeljasa i federalnog ministra zaposlili novih 90 ljudi, svaki posao je placen od 10 do 20.000 maraka
Pitanje za gosp.direktora od uposlenika:kada ce pojedini sefovi idirektori klinika prestati se ponasaju kao da je to necije privatno?Konkretno svaki dan poslije podne voze se autima kcus sefovi i direktori klinika koji imaju primanja i preko 3000km,vjerovatno im je zao dati 3 km za taxi?!Ako trebaju imena nije ni to problem,a mislim da vrlo dobro znate o kome se radi!
smanjena krada za 8 miliona
Sve je to uredu. Tako treba. Samo ja sam ležo u bolnici 15 dana i većinu lijekova pacijenti moraju da kupe i donesu da bi dobili terapiju. Ako se samo na tome štedi, ne valja ti poso direktore!
bas me cudi... :->
istjeraj Gavrankapetanovica i odma se posluje u +