Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Z.S je pretucen na najbrutalniji nacin od strane policije citav sat poslije incidenta.Tukli su ga vezanog dok mu nisu polomili obe ruke ,nogu karlicu i na kraju lobanju.Ni ostali nisu bolje prosli jer su po cijelu noc maltretirani po stanicama milicije.
nema mrtvih...Gdje Aner gdje Vedran... bice bice ako se ovako nastavi za dlaku su izbjegli.smrt ova dvojica povrjedjenih.. a vi i dalje od kuce govorite kako ste ih razbili... jer jr 8-7 za Vas..
SIPTARI SMRDE KO PASJA PISHAKA I MACHJE GHOVNO ZAJEDNO i jos gore od toga, kuga od tzv. naroda. siptari su proizvod maymuna i svi.nje
Pretpostavljam da si to ti Bequiraj ? Hamdo je, onaj sto ti donosi brasno svaki dan u pekaru u Rakovici...
sejo, ti si debil. Bar imaju 2 drzave i 3 pokrajine na Balkanu. i ako nisi znao to je najstarija civilizacija na ovim prostorima. Stariju kulturu imaju od Bosne i Srbije zajedno. Aa ti turcine suti, nego se bolje ugledaj na njih, pa stisni i pokusaj sve ovo uraditi, a ne sakritj se u misju rupu kad dodje brat srbin ;)
pa da vi sjedite kuci i brojite povrjedjene i mrtve... lako je srat od.kuce...
Nema mrtvih... Lako se i nadrogirati, ili napiti, pa uzeti letvu ili stijenu neku pa rokaj one sto su na zemlji ili preko puta tebe...
9:8 za nas uz 7 zutih murijaka... :) FORZA ŽELJO