Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sebija tj "gospodja agregatno stanje" je unistila KCUS i dovela ga na nivo osrednjeg Doma zdravlja. Nema lijekova, nema sredstava, nema specijalista... Sve za njene vladavine i menadzerskih sposobnosti.
@preludezalude,ZANOVITI opremu? Ovo piše polupismena lažljivo-poltronska seljadija iz lopovske SDA.
Lazete javno sta ste covjeku radili, niko ga nije uputio u ministarstvo po potpis, nemate lijekova i terapija jer ste nesposobni da ih nabavite. Nema najosnovnijih lijekova i sredstava za lijecenje, pacijente saljete da kupuju sve od otopina, infuzije, anestezije nema, za operaciju moras 100KM u dzep dati da dobijes termin, unistili ste zdravstvo potpuno, otjerali i degradirali strucne, ostavili podobne i ubise javne nabavke. MRS. Samo prijetnje i kroz prozor bacati treba.
"Ima li neko ko će nastupiti liječiti djevojčicu?" Sta ti dođe taj KCUS - pijaca? Zna se koja grana medicine je za koju bolest osim ako ne zahtjeva multidisciplinarni pristup. Dakle, ne može je nastaviti liječiti oftalmolog, a sa druge strane dijete nije krivo ništa.
*nastaviti
Kome vi saopštenje pišete. Čekam na snimak u Koševu 2 mjeseca i još čekam. Plaćam 25 god zdravstveno osiguranje da bi sebija nekoga ograničavala sa svim i svačim
Hebala vam Sebija sve. Odbiti liječenje jednom djetetu je za osudu. Ona i Bakir imaju djete. Šta bi bilo da je (nedaj bože ) njihovo djete u pitanju. ? Digli bi komplet državu na noge. Izetbegoviću nestanite sa scene i svi ćemo progledati.
Crvenim je problem uspjeh prof.Izetbegovic a ne lafo dijete i lijecenje. Problem je sto su plate vece za 50% a do tada nikad nisu povecane, problem je sto nema finansiranja istih od lopovluka u KL., problem je sto njih puno dolazi na posao i osjeti samo RAD RED DISCIPLINA ! Rado bi se opet uvukli gore i opustosili ga jer su jedino za to "doktori"! To je problem !
@bijambare2000 Plate nije povecala sebija vec kolektivni ugovor potpisan izmedju sindikata doktora medicine I vlade ks 2017god. Ne za 50% vec za 25% Pozdrav!!
Sad je sve jasno zasto je otac bolesnog djeteta potezao pištolj na dr. Rekli mu prijatelji koristili njegovu muku, a da bi oni koristili isto za političke svrhe.
Sta ocekivati od bandita kao sto su SDP oni se tuku medju sobom, povlače pištolje to je za njih normalna komunikacija. Tako i daju primjer njihovim prijateljima da se tako problemi rjesavaju. Nikšić kaze neka se municija iz Konjica prodaje odakle cu ja uzimati procenat. Djubrad
Naravno da ce SDP potpucavati jadni narod. Pokrali, opustošili KCU. Oni su navikli samo da huškaju narod jer na taj nacin se brane od kriminala koji su napravili pa konkretno i doveli do ovih problema u zdravstvu
Nije problem Sdp u dijete njima je problem uspjh KCUSa. Staviti mete na celo ljekarima javno i to odobravati je tipicno staljinisticka metoda. Problem je sto ne mogu oprostititi uspjeh Prof Izetbegovic
Stvarno je nenormalno reći:"neće niko liječiti ovo dijete!!!!!!" :/
Buduci da Sebiju sve slusaju trbala je onda onda narediti. Cuj ona pitala i oni rekli nece da lijece dijete.
A sad da se malo prisjetimo i juna ne tako davne 2017 godine i smrti 24 bebe ...zasto li se Niksic tad ne oglasi .....???????
@fbUser1571683239 Sutio je papak i krao pare, nije bilo potrebe da se oglasava :)
Podrska za prof.Izetbegovic i uposlenike KCUS-a. Ne dozvolite nasilje nad zdravstvenim radnicima. KCUS nikad nije bio bolji samo tako nastavite .
Ovo je ocigleno samo hir i mrznja od strane papaka u foteljama koji su na nizim funckijama. Ako vec neko od istih hoce da pomogne neka izvrsi pritisak na odgovarajuca lica koja trebaju nabaviti lijek za curicu. Recite mi ko je bio bolji? Ovi “dobri i posteni” sto su krali sve sto su mogli ili ova direktorica koja je uvela red, rad, disciplinu i postovanje zdr. osoblja prema pacijentima, takodjer ista je vratila milionski dug i sprijecila prestanak rada KCUS-a.
Kako ce smijenjivanje sadasnje direktorice pomoci djevojcici? Nikako. Kao sto sam rekao, hir i mrznja, zelja za kradjom, pohlepa i bolest. Papci u foteljama, pomozite djevojcici a nemojte se praviti satro finim, bili bi samo gori. Razmislite tim malim mozgom prije nego sto otvorite ta velika usta puna mrznje. Hvala
Kako samo ovi lopovi brane voždovu aspidu!
Edo hasanbegovic kvazi doktor,ko jovo iz cetinja ...