Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvalite me usta moja, kada već nitko drugi neće.... Necete jos dugo...
placeni oglas- relnost susta suprotnost. meni ovo izgleda kao nerealna reklama na tv-u koju popuse ograniceni ljudi.
@arabija krenula je predizborna, ali im je kraj
@arabija I meni smeta što ljudi komentarišu napamet i sve generaliziraju na osnovu nekih vlastitih imaginarnih i neutemeljenih kriterija. a poštujem svačije mišljenje koje je zasnovano na vlastitom iskustvu, bilo pozitivno ili negativno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SEBIJA- HOĆEMO TVOJ OTKAZ !
Kuja ima pravo ime "sebi ja". A ove seljankure kad se vlasti dokopaju, vise ni za glavu ni za rep uhvatiti. Osveta ce biti neminovna i bolna za vas oboje.
Vazda neke afere sa ovom bolnicom, te lijekovi, te, otpuštanja, te ovo te ono...pravi cirkus.
Briga o pacijentima kao i o zaposlenim, uz insistiranje na strucnost i utvrdjivanje poslovne osposobljenosti, treba organizaciju i sposobnosti kakve ima gospodja Sebija . Neophodno je stalno unapredjivanje kvalitete , stvarajuci bezbjednu sredinu kako za korisnike usluga tako i za zaposlene.
ljepotica :)
Ja vjerujem samo ono sto pise Radincic u Avazu 😀😀😢😢😢
a gdje su kese sa kovertama i kafom i kockom? ispod klupe?
Sebija S/M lady
Dobro je ovo "razmatrao. Hehehehe KCUS propao k'o kauč i oni treba da "razmatraju" unaprjeđenje kvaliteta usluga, a nemaju osnovnog materijala za rad i pacijenti ako prvo ne uplate novac za operaciju mogu komotno da umru iako redovno uplaćuju zdravstveno osiguranje godinama.
Bravo Sebija, podrzavam te ovaj put. Mogu na komentarima al niko na proteste.
Dozvolite mi kad izadjem odavde da vam ispričam...
,,Bolji smo kad nas napadju,,...normalan čovjek bi se zabrinuo kad te niko ne hvali a večina te kritikuje...
Sva sam mokra
Amfiteatar...bilo je lijepih predvanja, eh kad se sjetim.
SDOOOO DEMOOOOKROTIJJAAA SDOOOO NIKO NEĆE POBJEDITI NOOOS