Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina svijetla tacka BIH je prof. Izetbegovic Primjer kako se radom i postenjem moze naprijed !!!!!!
Bravo, stvarno Sebija preporodi kcus, to je kad se sistem uredi. Cestitke profesorici!
Objavite fotografiju i ko biva štitite skrivanjem identiteta.. e baš ste...
Prof.Izetbegović je najveća satisfakcija sretni i zadovoljni pacijenti.Malo je tako hrabrih i uspješnih žena kao što je prof.Izetbegović.Čelična volja i osjetljivost prema bolesnim ljudima je imperativ radnicima KCUS.
Iako nisam iz zdravstva ali znam kako funkcioniraju veliki sistemi. Iskrene cestitke za svaki uspjeh, za svaku pobjedu, za spaseni zivot. U BiH nije jednostavno uspjeti. Iskrene cestitke prof Izetbegovic i cijelom timu koji svoje zivote i znanje utkaju u zdravlje i dobrobit pacijenata. Samo naprijed i svi casni i posteni znaju koliko treba znanja znoja i odricanja za vrhunsku medicinu
Sebija je majka ... Žena, majka i kraljica! Tu sve počinje i završava. Znam i Nerku Granova. Prizemljen i častan. Kao i svi koji su ostali da rade i zarade platu. Ostalo je sve sama prdimahovina.Kale debeli na aparatima. Eno ga Kravić vodom zaljeva u OB. ZALJEVAJU SE MEĐUSOBNO, RED VODE, RED ŠLJIVOVICE.
Ova dva pacijenta sigurno nece komentarisati vasu negativnost. Oni su i sretni i zadovoljni, sto se i vidi iz njihovih izjava. Znajte da su u KCUSu najbolji strucnjaci. Oni svoj posao savrseno rade. Svaka im cast!!!
Mozete pricat sta hocete ali kcus je puno bolji nego prije, pocevsi od same usluge, ljubaznosti, doktora, hrane, pa i svega ostalog.
Ovome su čupali nokte da nahvali KCUS.
Jedna je Sebija, sve ostalo je samo pokušaj! Šta serete koji klinac?!Žena zna i može. DOKTORI KAPA DO PODA A VAMA MOMCI ZDRAVLJE ŽELIM. I da se pokrene pitanje transplantacije srca. Imamo pravo na to! A imamo i vrhunske ljekare i uslove.
Gdje su sada oni doktori što su plaćali tekostove u jednim dnevnim novinama kako operišu pacijenete po Kosovu, a nisu znali da operišu pacijente iz BiH. Kako li će onaj Kacila sada ovo podnijeti???? Evo radi Kardiohirurgija i bez njega!!!! Radi se na KCUS i to odlično. Poneki zlobni komentar je za očekivati, jer nije lako podnijeti tuđi uspjeh!!!!
SVAKA ČAST DIREKTORICI SVIH VREMENA. OVI ZAHVATI SE NE RADE NI U SVIM SUSJEDNIM ZEMLJAMA. NEMAJU NI PARA NI OPREME A NI STRUČNJAKA. KCUS PRVI U SVEMU OD KAKO GA VODI NAŠA SULTANIJA. DUŠMANI MOGU DA PLJUJU, JER ONI ZA DRUGO I NE ZNAJU. NO, TO NE UMANJUJE USPJEH KCUS.
Svaka cast za KCUS na celu sa prof. dr Izetbegivic! Svaka cast za kompletan tim Kardiovaskularne hirurgije na celu sa doc. dr. Granovom. Zar trebamo negativnim komentarima obasipati ove cestite profesionalce. Zar bezobrazni botovi nisu procitali izjave pacijenata koji su operisani. Ko vam je dao pravo da vi u ime njih negativno komentarisete. Ova dva pacijenta, necete
Svaka cast, vi ste nas ponos i dika.....vise ovakvih vijesti molim
BRaVOOOOOOOOOOOOOO KCUS. Svaka čast!!!!