Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim. Gdje je čučo taj aparat. Pa ovo je bogu plakat. Ma vidite šta novi direktor domova zdravlja radi. Za par sati mandata. Šatro. Boga mi misle da smo telad. Moramo u revoluciju
@gooUser1561998485 sta ima revolucija ?jel to nestalo trave ?slabo roba ide aaa
@gooUser1561998485 Manipulatori na djelu! Kad treba "šuplju prodavati" narodu, kažu: imamo mi svega i svačega ali kad smo u krizi ne funkcijoniše ništa!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prvi naručeni pregled je za 10. april 2021. godine :D
Bravo Sebija... treba da se uvede ministarstvo zdravstva BiH i ti da budes ministar
Radoncicu skidaj licence bagri doktorskoj!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
ubacis unutra antitijela i dobijes rezultat ispisan na papiru (zato i izgleda kao printer): "mozebit' ima, a mozebit i nema, ali jedno je sigurno, nesto je od te dvije opcije" :-)
"Serologija" 😀 E to nam treba, jer serologa imamo koliko hoces.
http://www.snibe.com/zh_en/en_newsView.aspx?id=576 Ipak aparat nije printer. Ko je iz struke, razumjece ovaj dokument i sta je CE i sta je biti prvi u svijetu. KCUS ima sto nema niko na Balkanu. I da se jedan zivot spasi, veliko je. Dzaba svi zlobni komentari, tako je, kako je.
Hahahahahahahah, sto ce vam kad ne smijete da pridjete pacijentu, prvenstveno to, pa cemo dalje?
Ovom seroloskom fale catridge-i. Imam ja negdje u šupi mi se motaju. Poklanjam KCUS-u, halal vam.
Otkrivanje kliconosa koji nemaju simptome i provjera PCR rezultata....manemoj. Ako je ovo tacno onda BiH nije prva zemlja na Balkanu nego i prva zemlja u svijetu koja kontrolise PCR rezultate sa dokazivanjem antitjela u krvi. U akutnoj fazi ovaj test je negativan, sto znaci da se ne moze koristiti za te svrhe. Ovaj test se koristi da se dokaze, da li je neka osoba prelezala/prebrodila infekciju a koja nije testirana sa PCR.
Ovaj aparat je lezao na poljinama odavno i sada je pravi momenat da se pusti u funkciju,
Serologija!?! hehehheh ... a ko' su operatori onda? Seronje?
Hoćete nam reći da je ovaj uređaj čija je cijena od 10.000 do 25.000 Eura/Dolara tako revolucionaran i superioran??? Ne znam, nisam stručan da bih bio mjerodavan ali sudeći po cijeni ne izgleda nedostupno. Ipak, palac gore za novi aparat i novu dijagnostiku.
Kako to da se sebija nije slikala????
Imali aparat a tek sad obučavanje kadra. Aferim!
Sta ces brate, dobra im organizacija. Nema sta, za zlatne medalje. 👏👏
Kakva je to igra rijeci. "Prema podacima kojima raspolazemo" automatski daje sansu da mlzes reci da nisu imali prave podatke jer ovo nije prvi na balkanu. Htvatska odavno radi sa ovom motodom, ali sta ces seljadija se pali na ove naslove
Bravo za profesoricu Izetbegovic
Ma samo Seka!
Izgleda da je direktorica shvatila da joj stalno slikanje i isticanje vlastite veličine i genijalnosti, više škodi nego koristi! Iskreno rečeno, nema se puno čime pohvaliti.