Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Kao što sam ranije rekla, uposlenici KCUS-a medicinske struke spremni su raditi koliko god bude potrebno da se proces vakcinacije sprovede brzo i sigurno", kazala je Izetbegović.“ Brzo i sigurno dva pojma nepoznata u BIH. Toliko brzo i sigurno rade da od marta prosle godine ne mozes mamografiju odraditi, a Bgm ni masu ostalih nalaza i pretraga.
Kalopsija-ne smije se lagati.Mamografije se rade u dvije smjene i niko ozbiljan ne ceka duze od 7 dana.Sve ostalo ides kod Mite Kurtovica i tamo radis te bezvezne preglede
@Kalopsia Hajd eba ne seri! I NE LAŽI!!!B Dobila sam termin za 3 dana. MRŠ POGANČERU!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jednu vecu vakcinu za mog Bakira!
Jestel uracunali cekanje na Vranduku??
Jednu slepu traktora, kosilica, motokultivatora, motrornih pila za naseg Nermina Niksica.
Uvažavam nesebičan rad i veliku stručnost prof.Sebije Izetbegović. Uz profesoricu su svi časni i pošteni ljudi, jer je napravila velike pozitivne promjene u KCUS.
Vakcinises se dva puta i kao imaš garanciju 6 mjeseci da se nećeš zaraziti.Znaći poslije 6 mjeseci opet vakcinacija 2puta i tako u nedogled.I sad nemaš pojma koja valja :Američka ,Ruska ili Kineska?
Da li ste uracunali cekanje pred tunelom Crnaja?
3 sata ako se prevoze helikopterom ako je Crnaja zatvorena!
Samo zli ljudi i oni koji nisu prijatelji naseg naroda ( citaj Dino ubelha i Campi dezerter) mogu prigovoriti nesto na rad KCUS. Zaista je sramno reci bilo sta negativno na njihov rad. Ipak su oni bili ti koji su preuzimali ogroman rizik kada niko od nas nije znao kakv je virus s kojim se suocavamo.
Treba biti iskren i reci da je KCUS uradio najbolji i najtezi dio zadtaka u lijecenu pacijenata zarazenih Corona virusom. Samo lazni likovi kao Konakovic i Campi koje je Sebija izdigla iz prasine mogu osporavati ovu cinjenicu.
A gdje su vam vakcine hahahahah
Čuj kako potrošiti? Pa lako: Izetbegovići Sarajlići Genjci Softići Osmanovići Kahrimani Itd Itd
Takozvana profesorica je unistila KCUS i od nekada respektabilne ustanove stvorila podrucnu ambulantu.
Vama ne bi dao ni kera da vakcinišete.
Sve smislili samo nemaju vakcinu. Daj boze da ista stigne u ovoj godini.
Žalio se tako neperspektivan nogometaš treneru: "Šefe, izgubio sam osjećaj." Na to će njemu trener: "Sine, ne možeš izgubiti nešto što nikad nisi imao."
Niste u stanju nabaviti ih a vec znate kako cete potrositi, uprava za deset nema sta 😡
Cestitam na ovoj inicijativi. Zaista prof Izetbegovic zna na koji nacin se radi pravilno i sad sam sigurna u vakcinaciju.
@Diplomatic8 @RepublikaBiH2 @SemsaLukic7 vidite da ne smiju da uzmu broj tel. i vrijeme kada sam zvala( CDA Telecom) da intervenisem za ventilatore! Sacu da dijelim po svom spisku vakcine i sta vas briga KMETOVI MOJI! Sta se bunite? Znate gdje zivim i radim, napravite prijavu, ovo je pravna drzava, CDA je drzavotvorna stranka, a u njoj postoje KMETOVI i zato psssstttt!