Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uslovi na onom klinickom centru su ravni nuli. Od toga da nema osnovnih materijala i ostalih stvari za normalno funkcionisanje i kad se pogleda dodatna slika stanja da najbolji doktori odlaze iz te bolnice zbog sujete generalne direktorice imamo rezultat kakav imamo zapravo nemamo ga.
upravo tako
@redovankriticar22 Odvedi ti nekoga iz svoje porodice da se ovi preostali ljekari uce na njemu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo onaj sto je pokrao Kosarkasku Reprezentaciju,i sto ga je Nurkic prozivao za reket.
Vjerujem da Sebiju napadaju samo radi prezimena i radi muza, a ne njenom krivicom. Nisam clan ni jedne stranke u gledajuci onako sa strane svi se vezu za to cija je zena, a ne za njene vlastite uspjehe ili neuspjehe. Po onome sto sam do sad procitala, ali bez licnog iskustva, rekla bih da je ona veoma sposobna, mocna, odgovorna i uporna zena i da se preziva drugacije svi bi je hvalili na sva usta.
Sebija pa zašto da se jave uopće na KCUS kada je očito i jasno pticama na grani da je usluga na nivou plemenske Afrike????? Niko nije lud da dijete dovodi vama ako ima opciju na normalno liječenje što dalje od vas.
Gavrani su unistili KCUS i sada Ismet G.na sve nacine rusi KCUS.
Ne ulazim u detalje, ali Harun i nije lik koji neće u mutne poslove.
Sebija je zmaj :D
Ovaj Mahmutovic ponizi svu ostalu djecu.Zao mi je svakog djeteta, ali ocito je da on drugu djecu ponizava na ovaj nacin, jer spominje privatne veze.Sta ce oni koji uredno cekaju na pregled!!!Sramota za Opcu bolnicu, Kravica i pobjegulje sa KCUS
pa ovo je tačno..nema ko operisati djecu na KCUS..koprcaju se u vlastitim govnima.
Vama je uvijek eto neko drugi kriv a od kad je ona kokoska dosla, sve skandal za skandalom. Svako ko je imao posla sa vama sve mu je jasno, pocinjem od sebe.
ma nemoze im se uci u trag i u kraj.ni jednim ni drugim. a sta da je to djete nekog normalnog gradjanina( garant ima djece slome ruku,nogu pa se garant lijece na KCUSu) sta bi bilo onda?? a ovako harun je vadza bio neki direktor i on je to privatno telefon zvao na kafi dogovorio sa ovim kvati velikim doktorima koji odbijaju pomoci obicnom puku ali su tu da se lizu sa ostalim uhljebima i lakrdijasima
De ba Sebija ne serendaj vise ni ti, dosta te je svakom normalnom gradjaninu BiH.
Ja nesto ovom liku ne vjerujem(Harunu),nego je on ocito insistirao da dijete operisu izvjesni ljekari,jer kao sto on kaze"ima puno poznastava i prijatelja".Zakljucak donesite sami.
I nju nije stid navesti imena doktora koji rade sa djecom... Ne dao im bog doći u ruke, iz ličnog iskustva...
Ljekari sa KCUS koji su radili sa Gavrankapetanovicem su strucni.Međutim, niko od njih nije mogao da dođe na red od ovih zvijezda Ismeta i njegovih pajdasa.Ljudi znaju da rade i neka su napisali pismo Kravicu i propalom Mahmutovicu
Ima nas hiljade KOJI SE JAVIMO U KLINIKU SA UPUTNICOM i BUDEMO ODBIJENI BEZ PISMENOG OBRAZLOŽENJA ! Pozivamo TUŽIALŠTVO DA UĐE SEBIJI U KANCELELARIJU I PRATI NAČIN RADA, mI NEKA JOJ ZATVORI KLINIKU AKO MISLI I DALJE OVAKO RADITI I ŠTEDITI ! Ovo je teško krivično djelo NESAVJESNOG RADA U SLUŽBI, a ima nas hilajde koji ćemo svjedoćiti protiv SEBIJ ! A bogami i BAkira KAD ON DOĐE NA RED !
O vi botovi SBB-a i drugih lešinarskih stranaka pogledajte bolje pismo,napisala ga Klinika za ortopediju i traumatologiju KCUS i poslali direktorici gosp.Sebiji i direktoru kirurških disciplina prof.dr Dželaludinu. Dakle sve konotacije ovog pisma vežu se za tu kliniku , a vaše jadne sujete sve žele pripisati gosp. Sebiji.Jadni ste.