Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tm1921, tebi pisem. Ne daj boze da ti tvoji nazovi dobri doktori budu trebali...mozes ih naci u privstnoj praksi. Pripremi vrecu para za njihovu uslugu. Vjeruj opet ces se naci u KCUSu. Jer oni i dalje samo uzimaju pare. Rad postoji samo u KCUSu. Najbolji i najposteniji strucnjaci su u KCUSu.
Ideje prof.Izetbegović su zaista opšte dobro za sviju nas.Koliko god joj osporavali njen trud i rad, rezultati su vidljivi na svakom koraku u KCUS,ko je god gore bio.Osim što misli o pacijentima, prof.Sebija povećala platu i svim radnicima,pa svi gore cvrkuću ko ptičice.Blago njima sa takvom direktoricom.I ja bih volio da mi je prof.Izetbegović direktorica.
hahahahahha
Prof.Sebija je baš draga žena.Domaćinski se odnosi prema KCUS i ima nepresušni izvor ideja.Prati najnovija dostignuća u medicini i misli prije svega na pacijente.KCUS ne možeš prepoznati,otkad je ona direktorica.Ko god je bio gore,kaže da je sve u red dovela.A postoje neki zli ljudi kojima to ne paše,pa pišu nebulozne.Ali hvala bogu,Sebija za to baš ne mari puno,već samo ide naprijed.
Hebala te ona, da bog da ti trebalo liječenje kod nje na KCUS-u pa da vidiš kako "domaćica" radi...
BIO NEDAVNO U KBC ZAGREB, TVRDIM DA NEMAJU NISTA BOLJU DIJAGNOSTIKU NEGO MI. IMAJU VISE APARATA NORMALNO JER JE ZAGREB TRI PUTA VECI, ALI SVE STO ONI IMAJU SADA IMAMO I MI, I JO SE KOD NAS MANJE CEKA NA MNOGE PRETRAGE NEGO U ZAGREBU. CIJENIMO SVOJE, PODRZIMO LJUDE KOJI RADE ZA OPSTE DOBRO. PROF. IZETBEGOVIC CE SIGURNO NAPRAVITI REGIONALNI KLINICKI CENTAR OD KCUS-A. BOLJE DA JOJ POMOGNEMO SVI ZA DOBRO SVIH NAS, NASE DJECE I UNUCADI.
Dusmane najvise boli uspjeh.Prije nekoliko mjeseci ona budala Latic bio je pacijent KCUS.Napisao ljubavno pismo o svom boravku, kako su ga svi pazili.Nakon toga platili mu dobro poznati nalogodavci da blati Sebiju i KCUS u svojim tekstovima.Fuj kakav jad.Bljak
Bravo za Sebiju, nek crknu dusmani koji od svoje zlobe ne vide ni metar ispred sebe. Nek napisu sta su uradili osim sto blate Vas i SDA, nista baravno i to ih boli.
Samo nastavite sa dobrim radom, narod je to prepoznao i pokazao na izborima ko je uz narod.
bravo, bravo.. sve pohvale...!!!
Kako pljuju po ovoj bolnici i direktorici stanje na Kosevu sve bolje. Vidi se samo vrijedni rad i napredak. Svaka cast direktorici koja je ovoj unistenoj ustanovi vratila sjaj, a ovi sto su je unistili nasli svoj put
hahahahahahaha
Dusmani na aparatima!Iz KCUS samo dobre vijesti.Nego nije mi jasno zar jos neko vjeruje propalom havazu.Kazu Fahro otpusta novinare, nisu dobro odradili posao!
Lijepe vijesti i poslije izbora, znaci da su nasi glasovi potvrdili da nismo pogrijesili u procijeni.. BRAVO ZA KLINICKI CENTAR!
Vrijedna ekipa klinickog, bravo..
Ovo su aparati koji su itekako potrebni za dijagnosticiranje mnogih bolesti, zato i podrzavam svaki napredak na klinickom i hvala im sto se zalazu za bolje sutra svojih pacijenata.
Treba jedan ovakav MR instalirati u Parlament BIH i svaki dan provlačiti zastupnike/poslanike kroz njega. Da vidimo da li je istina što se priča da imaju u glavi samo jednu bakarnu licnu koja im drži uši da ne padnu.
Pa samo recite da su izbori bila suplja prica, direktorica klinickog i cijelo rukovodstvo i dalje vrijedno rade, a ovakve vijesti su i najbolji primjer toga.. Svaka cas!