Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz afere u aferu, bolje bi bilo da se bolnica posveti pacijentima , a ne prepucavanju, sa svim i svakim i neprekidnom generiranju afera, što je izgleda i jedina specijalnost ovog menadžmenta.Nema dana da neka afera iz bolnice ne procuri u javnost.. Jebite se doktori, fakat dosta je više i vas i vašeg prljavog veša..
hahahahaha a vi ste referentni što hoćete da zavalite Gavrankapetanovića bez dokaza o primopredaji. Otac vas yeebo dajte papir
ma nije vas stid da se oglašavate. svi ljekari ne valjaju samo ona i njeni uvlakači valjaju
sebija je i odlična kakvi se smradovi sve motaju oko nje i njenih nogu, ljekari su inače ljudi sa najnižim moralnim osobinama i čašću, šljam koji je imao srće da se na razne marifetluke dočepa diplome, ali ovo što je ostalo oko sebije je dno dna, pa je zato i ona ovako "uspješna"
SDA LOPOVI
Ko će platiti sudske troškove te tužbe o zadovoljstini? Lako je tuđe pare trošiti.
Sve od rata sumnjao sam da je Bakir Izetbegovic jedan mlohavac kojem je babo pripremio poziciju i da on i nije bas pametan da nesto uradi od toga. Najvaznije od svega, ucinilo mi se da nije pretjerano los tip, onako, zut, smotan, u babinoj sjeni citav zivot nije stigao da se razvije. Sumnjao sam da se iza njegove politicke karijere krije nesto mnogo mracnije. Uspon Sebije Izetbegovic na tron od zlatnih kasika potvrdio je sve moje sumnje. Bakire, oprosti
Avdo jesi li to ti??? Vidim da linkuješ. Daj malo ohani, prevruće je vani. Što te bolan ovoliko boli Sebija???
neka nam objasni novinar, urednik i advokat Senad PPPPPPPP odakle mu zgrada
zašto klix reklamira tekstove koje objavljuje propali novinar FTV, a sada Žurnala. Što se tiče prof. Gavrankapetanovića dosta je šefovao, pa i on je došao kao mladi ljekar
Kako je krenulo KCUS će više biti u sudnicama nego tamo gdje im je radno mjesto!!! Čuj, advokat nije referentan a kažu: 'tužiće ga' - ko će njih zastupati pred sudom: advokat ili ljekar? Koliko će uštedjeti vucarajući se po sudovima? Primopredaja, jakako - prvo inventura materijala, opreme i ostalog pa onda primopredja - 'vako, sutra fino daš saopštenje da ti nedostaju aparati, instrumenti zbog 'tog i tog' doktora i sve po PS, tugo moja!
Que pasa manana?
Nicija nije do zore sijala pa nece Sebija ni tvoja, zapamti...
Samo cu zamoliti one koji ne znaju gdje je KCUS da ne glume ovdje eksperte ko treba biti smijenjen, ko ne treba itd. Sacekajte da sve strane iznesu argumente, raspitajte se pa donosite kakve zakljucke. Nasa drskost i umisljenost da o svemu sve znamo nas je i dovela do toga da nastavnik likovnog Fahrudin Radoncic preko stranackih novina Avaza okrece stotine hiljada ovaca jednostavnim pricama. Isto uspijeva i SDA preko Faktora i svojih medija, Dodik preko PTPC-a. Koristimo malo mozak.
@mrAdil Pretpostavljam i jednom i drugom. Fahrudin je nekada bio SDA novinar i vjerovatno pisao o SDA a protiv drugih stranaka kako i danas pisu o SBB-u i protiv drugih stranaka. Fahrudinova (bivsa) supruga nije mogla ni teoretski uznapredovati sa frizerskom skolom. Ali repsect naravno za svako zanimanje.
nova epizoda kcus sapunice
Pa logično je da direktor UKCS formira komisiju koja dokumentaciju o primopredaji dostavlja njermu a ne da je šef klinike čuva kod sebe....kako sada tako i 1998. godine...