Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustede, samo ustede. Mrtav pacijent je najisplativiji pacijent - najmanje trosi a mozes ga sloziti i vertikalno kad se ukoci. Jos kad si u talu sa kojekakvim monopolistickim vjerskim zajednicama koje zive za to da piju krv ozaloscenima...
Boli nju, ona se razboli ode u njemacku, a sta cu ja? dabogda je krpelji sisali....
Uci skolu. Nemoj biti prosjecni student da mozes i ti u Njemacku.
Zatrudni i ti s Bakirom... Nemoj samo u dupe da te guzi. Prevari ga kad ne gleda.
Nije kriva Sebija. Nije da je branim ali ona je proizvod onoga za sto smo mi svi skupa glasali i birali. Zaro pamet u glavu i put ka glasackim mjestima na sljedecim izborima. Jest da je bilo javasluka u bolnici, ali postoji nacin da se stane ukraj javasluku i korupcije a da ne ispastau pacijenti.
jesi ponosna Sebilja...nije sultaniji i sultanu dosta sto nam unistise drzavu, za koju su mnogi dali zivote, sad malo pisaj po sirotinji da hoce tebi zatrebat ovaj reagens ili trebala ha hemodijalizu...tad bi se nasla sredstva ili bi u "bratsku domovinu" Tursku otisla
A vjerovatno krajem juna ni Baktrim se vise nece moci naci!
Wow..🗯... ko iskopa ovu informaciju? HaHaHa...
Obavezno prije bilo kakve pretrage u privatnim laboratorijima, tražite potvrdu da u KCUS nisu imali, niti su mogli dati informaciju kada će imati reagense! Bez takvog papira naknada troškova postaje skoro pa nemoguća misija.
aa ba
Sto ovi crveni , naradasti i satirani napadaju sve vise i vise volim Zeleno, Zelena su brda nasa polja nasa zelena je trava zelen je Bajrak nas Samo ih deri Sebija
Scena1, akt 1: masa hrani one gladne zivotinje u pionirskoj sa politicarima, a Sabija se kune u Titu i kaze sve sam u dobrobit drzave i naroda. Mufid Memija sav u goloj vidi uzivo prenosi na BHTV1.
Sda jebe ne vadi, ma samo tako, kad glasamo za vas i treba samo guziti.
Direktorica Dijagnostickih disciplina je u pravu: Dijagnostika Lajmske bolesti se postavlja, prije svega, na osnovu simptoma i kliničkih znakova bolesti". 50 % zarazenih Borreliom su negativni u testu. Negativan test IgM na Borreliu ne znaci da dijete nije inficirano i da ga ne treba lijeciti. Ako se razvije crvenilo oko mjesta ujeda (Erithema migrans) onda treba lijeciti pacijenta bez obzira sta kaze test na Borreliu. Testiranje u tom slucaju je bacanje para.
Lakše nabrojati šta imaju, nego šta nemaju. Štednja Sebije na životima pacijenata.
Kakva je razlika izmedju stedne i zdravstvene knjizice? Ovima sa zdravstvenom brze istice predvidjeno orocenje.
Opet Sebija pa moze li dan provo bez Sebije na ovom Klixu.
lazes ko avaz nova izreka
Valjda, lajes ko av-av-av-avaz?