Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ne pišete o obavljenoj transplantaciji jetre na UKC Tuzla ,koja je trajala 23h ,o transplantaciji dva bubrega i rožnjače ,to sve za jedan dan(1.7.).
Zahvaljujuci menadzmentu? Jeli to potrebno naglasavati svaki put? S obzirom DA IM JE POSAO UNAPRIJEDJIVANJE ZDRAVSTVENIH USLUGA? S obzirom da kaskamo za europom 40-ak godina, svaki pomak je pozitivan, osim ako nije korak nazad. :p
Ovo je odlična vijest za stranačke slijepce, nek progledaju i vide šta im omiljeni politički voždovi i stranke rade 😂😂
Koliko jih je prezivjelo ?
Znaci nije do nasih doktora nego do naših ulaganja u zdravstveni sistem !!!
,,Seka,,je,,cudo nevidjeno,,.😁
@Zubobolja Ima napretka na Kosevu,kako tako ima. Jebes ,,Bakira,,. On je,,rigonja,,lopov,dijete Izdajnika,ali ova ponesto i uradi. Oni doktori su od ,,sebe,,napravili bozanstva. Kad ti neko oboli,a govorim iz iskustva na,,cekanju,,si bez obzira na tezinu bolesti i dok,,nedas,,a haram im bilo niko ni da pogleda. Ima ona,,pozitivnih,,.
OVE INFLUENCERKE BOLUJU OD ŠEĆERNIH BOLESTI...PREVISHE SU SI SLATKE MWA
super 👏✊👍