Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze valjati zena sa tankim usnama ...to je zlo
Isto vrijedi i za muskarce
valjal musko sa tankim kuurcem
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
PRVI IZETBEGOVIĆ- Babo nacije nam je je.ao mater za vijeke vijekova počastio nas je svojom stranačkom kopiladi(Zukići, Budnje, Šaje itd.) koja je ovom narodu uzela sve. Napravili od sebe begove i samo još prvu bračnu noć nisu uveli. DRUGI IZETBEGOVIĆ-Podržao pljačku babinih ahbaba i glup kako jeste sramoti nas na svakom koraku. Okupio ratne lopove i glupane a muda predao ženi da ih razvlači. TREĆI IZETBEGOVIĆ- Žena od drugog. Uništila KCUS da bi dokazala da ima muda.
Samo molim Boga da se ne razmnožavaju više. Ova zemlja preživjela je i okupacije i ratove i glad i bolesti ali Izetbegoviće teško- ako bude još jedna generacija definitivno smo na.ebali
@Una da nam živi živi živi rad. a vas niko ne smije da bije osim naše i vaše milicije.
Gavran je paoo
Ovo je napetije od Neymarovog transfera... znaci Ismet je sad "slobodan igrac" i moze do kraja prelaznog roka otici bez obestecenja ili produziti ugovor sa KCUS ali uz nesto slabije uslove nego do sad... hebo lud zbunjenog😂
produzicemo ga ako treba😂
vrijeđaju inteligenciju
....na pojavu infekcija MRSA-om i sličnim dešavanjima na Klinici za ortopediju i traumatologiju",..... Svi se zabavili Ismetovim divljanjem zbog gubitka fotelje a niko pa ni mediji da se oglase povodom ovih navoda da je na ortopediji izolovana MRS bakterija. Pa na zapadu se zbog toga zatvara cijelo odjeljenje i vrsi se dezinfekcija i sterilizacija svega od podova pa do plafona , mediji podignu pravu hajku izvjestavajuci detaljno o tome
a u bosanskom apsurdistanu uzgredno spomenuta pojava MRS-a i na to niko da reaguje nego se svi zabavili Ismetovim divljanjem zbog gubitka fotelje nakon 19 godina stolovanja jer je zelio da je jase dozivotno. On da je odgovoran ljekar reagovao bi po tom pitanju a i Biscevic je obicni ljigavac i nista vise , kao i Maksic .Mora da su posteno zasrali dok ih se Sebija docepala kao SDA kadar??
Jeste da je strucnjak ali je u zadnje vrijeme puno vremena provodio u Dubaiju radecu u privatnoj klinici svoga brata a plata sefa klinike ga ceka u Sarajevu.E pa dosta imamo mi jos strucnjaka.
http://faktor.ba/vijest/kcus-ljekare-prijavljuju-pacijenti-a-cinkaju-se-i-meusobno-za-rad-privatno-pa-onda-dizu-buku-u-medijima-259416
Hajde vi odredite ko će biti direktor neke klinike isto ko sto ste selektora određivali. Pa valjda je legalni pravo direktora KCUS da postavlja i smjenjuje zajedno sa Upravnim odborom. Vi bi da vas SDP i SBB trolove pita sta da radi. Jel vas Tito pitao sta će raditi pa vam valjao. Ima Sebija svojih gafova ali nemojte praviti degene od naroda i pričati mu naopake stvari.
@demonter_neistine da narod nije degen i fukara ovoga ne bi bilo , ali sin mladog muslimana zajahao na tron klinike pa bi da na njemu ostane dozivotno !!!! Svi se zabavili Ismetovim divljanjem zbog gubitka fotelje a niko pa ni mediji da se oglase povodom ovih navoda da je na ortopediji izolovana MRS bakterija. Pa na zapadu se zbog toga zatvara cijelo odjeljenje i vrsi se dezinfekcija i sterilizacija svega od podova pa do plafona , a u bosanskom apsurdistanu svi sute o tome.
Idi kasapine alijin otvori sebi mesaru od nogu i ruku koje si posjeko
Isteko mu rok trajanja u službi sda stranke treba gori da dođu pa njega poslaše u penziju
Ne znaš ko je gori Faris Gavrankapetanović koji je uništio i opljačkao KCUS kao SDA kadar sa mandatom od skoro 20 godina ili Sebija koja samo nastavlja sa daljim uništavanjem KCUS-a gdje je Faris stao.
Zaposjeli funkcije braća Gavrankapetanovići, kao da je KCUS njihovo privatno vlasništvo.
pametan covjek, nije htio izvrsavati prljave stvari. neka, sve izazi na vidjelo. a ptice na grani znaju za probleme kcusa. pa mogli ste pametnije saopstenje napisati, ne mozete se saprati
pa to je poznat nacin rjesavanja nepodobnih kadrova samo te lagano puste da ti istekne i onda suplja, ma nije valjao, neradnik, nije zasluzio novi ugovor..mamu li vam to je svjetski strucnjak zasluzio je i cast je imat ga na celu samo ime da mu na vratima stoji taman nikad da ga nema a lazete da ga nema.
pa idi neka te onda on liječi samo mu gurni u džep koji euro
ako je ugovor trajao duže od 3 godine automaski postaje ugovor NA NEODREĐENO...a spominje se period od 1998 -2017...
ma ovo vam je sjaši kurta da uzjaše murta.
Uh jeste ga zaj.ebali. Od silne sekiracije, otići će u svoju privatnu ordinaciju od 200 kvadrata na Skenderiji, i pošteno se isplakati i najecati...Za to vrijeme će sestrice napraviti novi raspored prijema pacijenata koje je delegirao jal voljno, jal' silom prilika (čitaj nepravilno nariktanom nogom, rukom, vratom,..) sa KCUS-a u svoju privatno-prihvatnu ordinaciju. Ovaj čovjek je žrtva sistema!!! Pravda za Ismeta!!!