Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stari aparati na aparatima
KCUS je sada najbolja zdravstvena instutucija u regionu. Jadovi neka pišu šta hoće. Rezulati se vide. Svaka čast KCUS
Klinicki centar konacno radi za dobrobit pacijenta. Sta god da dusmani predvidjaju i strucno analiziraju Klinicki ide naprijed. Za kratko vrijeme bice ta institucija nosilac razvoja zdravstva u BiH. Samo neka su se makli paraziti i krvopije narodnog dobra. Bravo KCUS. Bicete opet najbolji. Zivi bili pa vidjeli!
Svaka cast direktorice!!! Pustite kerove lopovske da reze. Oni ni lajati vise ne mogu. Za njih se prdekana sprema pa ce da cvile. A s njima ce i veliko i malo Hase.
Sta pricate vi botovi ?? Ja sam u Sankino kratko doba cekala 5mjeseci na magnet. Ja snimih on ode. Et' mandata i govana! Ode ali ostavi 100miliona duga. Dodje zena i za 2god.vrati 70. I kupi magnet. Kaps do poda!
Bravo, Sebija. Gde će biti novi aparat - na Klinici ili groblju? Možda je bolje da se, u znak poštovanja i kajanja, montira ipak na groblju...
ja u njemackoj zivim pa kad odem doktoru cekam termin 6 mjeseci kod neurologa, a za magnetnu jos vise, tako nemojte odmah negativnosti kao bosna najgora i sl
a prvi pacijent ce cekati pregled do maja sljedece godine...daj ba kome vi maslate fol sredila ona nesto uvela red..koji red, koja usluga.
sad će onaj kemokemica punim ustima da fali magiju sebije Izetbegovic haahahah
Ko ziv ko mrtav do maja .... Sirotinjo i bogu si teska ☝️
Sebi-ja u parlamentu...
Najbitnije je ispostovati narod koji dolazi na preglede