Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljak u proljece cisti basce, livade i suho granje korov itd zapali. Uvijek su takve livade blizu sume. Jos nisam dozivio da je ikad neko od njih izazvao pozar. Ali eto jos malo pa neces mozi peci rakiju od svojih sljiva, ili susiti meso od svoje zivotinje. to se zove eu zakonik za sve, ....osim plate, socijalne zastite, skolstva, sigurnosti gradjanske i jos mnogo toga. Ovo ce biti regulisano 2050 godine
VOLIM POPIT I ROSTILJ ZAPALIT HAJ DA GA VIDIM KO CE MI ZABRANIT !!!
NAJUMOBOLNIJA DVA ZAKONA U BIH , ZAKON DA "SUVOZAC" NE SMIJE PITI ALKOHOL (KAO DA SE ON NESTO PITA , IMA DUPLE KOMANDE ILI STA VEC ) I ZAKON DA MALOLJETNIK MORA SJEDITI POZADI ( KAO DA JE TAMO SIGURNIJE , DA SE UDES NE MOZE DOGODITI BOCNO ILI OZADA ) NASI STRUCNJACI PAMETNIJIOD PROIZVODJACA AUTA DRUGIM RIJECIMA.
Eh ako ova mjera ne dovede do konačnog završetka dejtonskog povratka na predratna mjesta stanovanja, treba definitivno odustat od Dejtona. Ali, siguran sam da izborna baza nacionalnih stranaka neće moć izdržati globljenje radi jedne takve opšte odomaćene pojave i odoše palit, roštiljat i tefrećit na svojim imanjima a ne više po Igmanu i Trebeviću ! da se uštedi na benzinu. :(( Na vrelu Bosne su već onemogućeni ulaznucama a i Arapi tjeraju !
mjesto janje sad konzervu usumi kolji i okreci.
okretacu dje ja hocu
@THCFlCS hos al mjesto dvajesipet ce te kila da dodje nekih osamdeset markica.