Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon prespavane godine konačno se neko od političkih stranki iz Federacije oglasio na kontinuirano rušenje BIH od strane Dodika i ostalih SNSD-ovaca. @Nele Svakako da osuđujem svaki zloćin protiv čovjeka i za to postoji sud BIH koga gospon Dodig i kompanija žele ukinuti.Samo zločinci se mogu pojaviti sa takvim zahtjevima.
a i ti ga razmisljas, nema sta...... Pa bolan, kako da ova zemlja funkcionise , kad taj isti fasista dodik NE DA! Vidis da sve vazne odluke, on i njegovi ministrii u vladi BiH, koce....
Nemam ja nikakvih ni iluzija ni simpatija prema Dodiku, al ovo je sve sviranje, nit ce njega iko kaznit nit ce ovo ista promjenit. A BiH idalje tapka tu gdje je. A i on je tu gdje je i kladim se da ce opet bit izabran. Svidzalo se to kome il ne na kraju ce se opet sa njim morat pregovarat. Bolje onda razmislit sta se u tim pregovorima hoce, a naravno da je moguce, i sto se tice Srba, i Hrvata, i MZ. Uozbiljimo se, lahko je tu Dodika raznim imenima nazivat al od tog ama bas nikakve koristi, nego kako da se ova zemlja funkcionalnom drzavom ucini i najzad krene u kakav-takav razvoj?
nemoj BREEEE vrijedjati svog pra dEdu!
Ljudi moji kakav Incko, on i njemu slicni su postavljenji samo da zaradju novac, za ovo je jedini lijek podijeliti svim oruzje, pa ko nadjaca, neka kroji drzavu kako hoce.
ha ha turci, pa vi ste za zabavista......zivite kao bizoni u rezervatu od ko 22% a govorite da je RS manji entiter u BiH....da vas podjetim turci da je 49% mnoooogo vece nego 22% \'Ajd sad\' turci, podapiranje pa u dzamijetinu na fiskulturu.
JEL TO SDU REKAO? EVO AKO VI KAZETE ODMAH PISEM KAZNE! JEL TREBA ZA POGRESNO PARKIRANJE ILI ZA PRETRCAVANJE ULICE? PRECIZIRAJTE MI VI \"VEOMA ZNACAJNI\" IZ SDU ....
To ti ocekujes od genocidnih da osude zlocin? Svi su oni isti, svi.........., od najmladje, do najstarije isto misle. Da su kako treba, ne bi im idoli bili Dodik, Karadzic, Mladic i ostala krvolocna zvijer. Kakav politicar, takakv narod.......kakav narod, takav politicar!
A vidite da niko od ovih nasih vladajucih partija se ne oglasava u vezi ovoga.Jadna je ova nasa politicka stvarnost u Federaciji.Sta ocekivati od nizerazrednih politicara:SDA,SBIH I SDP-a.
a vidi se glupane da ni ti, k\'o ni taj tvoj krmak dodik nemate poštovanja ni prema zrtvama genocida... pa kako bi i imali kad ste vi pecinski ljudi... niste ni vi krivi, to vam je iz kuce ostalo, tako su vas mama i tata naucili... meni je zao i vas koji tako razmisljate, mogu misliti kako su jadni vasi zivoti, kad vam je pored ovoliko ljepota na ovom svijetu, najbitnije ko je srbin a ko nije. jadno, jadno...ne znam zasto sebi dopustam da komentarisem nesto ovako plitko.
Pa da, desolucija BiH. I šta sad ? Imate li nešto protiv toga ? Nemate. Onda bar ćutite, džaba pričate, ako imate konkretne akcije pokrenite ih a ako nemate nemojte se džaba provaljivati. Niko vam neće pomoći a RS neće skrenuti sa svog puta.